Noua criptomonedă Dogeverse adună peste 800.000 USD în doar 2 zile (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 12.04.2024 - 13:51
Noua criptomonedă Dogeverse adună peste 800.000 USD în doar 2 zile Foto: disruptafrica.com

Ziua de 20 aprilie, cunoscută și sub numele de Ziua Doge, promite să fie un moment crucial pentru Dogeverse, întrucât interesul pentru toate aspectele legate de criptomoneda Doge ajunge la cote maxime, mai ales în contextul evenimentului de înjumătățire a Bitcoinului.

SHARE

În ciuda acestui fapt, Dogeverse nu se bazează doar pe aceste aspecte pentru a-și stimula creșterile spectaculoase din prevânzare. Proprietățile sale cu multichain (pe mai multe blockchainuri) îi oferă, fără îndoială, un avantaj suplimentar.

Ecosistemul Dogeverse este deja funcțional pe Ethereum, BNB Smart Chain și Polygon, iar înaintea lansării planificate pentru Solana, Base și Avalanche, lucrările sunt în plină desfășurare. Această abordare multifuncțională reprezintă o expansiune semnificativă a universului Doge.

Astfel, Dogeverse își asumă un rol unic în spațiul crypto. Deși există deja alte proiecte care funcționează pe mai multe rețele, niciunul nu este la fel de cuprinzător și integrat precum va fi Dogeverse.

Prin prezentarea unei criptomonede care se află în faza de prevânzare și care se aliniază cu tendințele extinderii capacității de a emite monede meme pe mai multe rețele, Dogeverse se impune ca un jucător important în această evoluție în curs de desfășurare.

Cumpără Dogeverse

Dogerverse și evoluția campaniei de prevânzare

Dogeverse este primul proiect de monedă meme lansat pe cele mai populare șase blockchainuri, urmând modelul Bitcoin. Acesta reprezintă primul pas al lui Doge în explorarea multiplelor blockchainuri și este disponibil la un preț inițial de 0,00029 USD, cu prețul final al prevânzării setat la 0,00030500 USD.

  

A doua etapă a prevânzării (cu un preț de 0,00029100 USD) va avea loc atunci când se atinge suma de 870.000 USD strânsă. Cu alte cuvinte, investitorii nu au timp de pierdut, dacă vor să profite de prețurile mici.

Elon Musk se pregătește pentru Ziua Doge, iar acest lucru ar putea ajuta Dogeverse

Ecosistemul Doge mai vine cu un element suplimentar - un sistem încorporat construit având ca model personalitatea lui Elon Musk. Deși multimiliardarul este ocupat cu numeroasele sale activități, găsește în continuare timp să lăude Dogecoinul. 

Combinând toate aceste caracteristici avantajoase ale pieței într-o singură monedă multifuncțională, acest proiect are potențialul de a deveni o amenințare serioasă pentru monedele meme.

Blockchainurile pe care Dogeverse le are în vedere sunt atât cele de nivel 1, cum ar fi Ethereum, Avalanche, Solana și BNB Smart Chain, cât și cele de nivel 2, precum Polygon și Base.

Este important să observăm că Dogeverse a luat în considerare toate opțiunile de lucru disponibile. 

În lumea crypto, nu există loc pentru stagnare, iar aceasta este evidentă în creșterea numărului de blockchainuri folosite pentru lansarea monedelor meme. 

Ritmul schimbărilor este în creștere, iar Dogeverse pare să fie câinele cel mai bine pregătit dintre toți, deoarece creatorii pariază pe o abordare multifuncțională. 

Solana, care inițial a fost privită cu scepticism drept o idee prea ambițioasă, își dovedește acum valoarea și începe să rivalizeze cu Ethereum în ceea ce privește viitorul monedelor meme.

Prețurile pentru monedele meme DEGEN și BRETT sunt în creștere. Se va întâmpla același lucru și cu Dogeverse?

Cu toate că Solana prezintă avantaje distincte față de Ethereum, acest lucru nu înseamnă că nu este vulnerabilă la concurență în lumea blockchainurilor. Rețele precum Base și Polygon abordează punctele slabe ale Ethereum în moduri diferite: soluțiile de nivel 2 operează deasupra stratului principal de compensare a tranzacțiilor. 

Tokenuri precum $DEGEN au adoptat schema de bază, construind un strat 3 deasupra acestuia. DEGEN are acum o capitalizare de piață totală de 1,56 miliarde de dolari. Între timp, o altă monedă de bază, $BRETT, a înregistrat o creștere semnificativă și se tranzacționează în prezent la 0,0792 dolari, apropiindu-se de maximul istoric.

La fel ca în cazul Solanei, monedele meme atrag un număr impresionant de noi utilizatori în rețeaua Base. Dogeverse va adăuga un impuls unic la acest fenomen, permițând crearea de poduri care facilitează transferul lichidității între blockchainuri, făcând investițiile în monede meme și mai flexibile și, implicit, mai valoroase.

Oferta totală de jetoane este de 200 de miliarde, dintre care 15% sunt alocate pentru prevânzare și 10% pentru recompense de miză. Cumpărătorii care doresc să participe la prevânzare pot începe licitațiile imediat.

Cumpără Dogeverse

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te