VIDEO Tunerul de casă MS-RT adaugă un plus de agresivitate de asfalt pick-up-ului Ford Ranger

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 18.01.2021 - 11:58

Ford Ranger Raptor nu mai este singur în gama de performanță Ranger. Tunerul de casă MS-RT și partenerul M-Sport a dezvoltat utilitara Ranger MS-RT, un pick-up cu design inspirat din motorsport ce combina forța de lucru cu accesorii și detalii sport și de lifestyle.

SHARE

Ranger MS-RT este derivat din versiunea Ranger Wildtrak a celui mai bine vândut pick-up din Europa, având aceleași dotări, aceeași sarcină utilă de o tonă și aceleași variante de caroserie, Super Cab sau Double Cab.

Exteriorul unic al modeului Ranger MS-RT include o parte frontală construită manual, cu o grilă cu efect de fibră de carbon, în formă de fagure, și faruri de ceață integrate. Profilul lateral sporește caracterul sportiv, iar jantele de aliaj OZ Racing de 20 de inch, aripile evazate și pragurile laterale profilate îi conferă o atitudine hotărâtă. Culorile Frozen White, Sea Grey sau Agate Black, capacele oglinzilor cu efect de fibră de carbon, o bară de plafon aerodinamică și siglele MS‑RT accentuează stilul impunător.

La interior, Ford Ranger MS-RT prezintă ornamente din piele și cusături portocalii contrastante. Iluminatul ambiental și scaunele din față încălzite creează un mediu confortabil, iar detaliile MS-RT de pe covorașe și praguri conferă un aspect personalizat. Sistemul de conectivitate și navigație Ford SYNC 3 cu ecran tactil de 8 inch simplifică accesul la funcțiile de comunicare și divertisment, iar camera video pentru marșarier facilitează parcarea sau adăugarea unei remorci.

Citește și:

Ford Ranger Raptor - RS-ul de off-road

Sub capota lui Ranger MS-RT se află motorul diesel de pe Raptor, Ford EcoBlue de 2.0 litri Bi-turbo și 213 cai putere / 500 Nm, care oferă performanță și putere de tractare excepționale, în paralel cu un consum eficient de carburant.

Dotat cu transmisia automată avansată în 10 rapoarte, aceeași ca la Raptor și Mustang, Ranger MS-RT este capabil să transporte sarcini utile de până la 1.098 kg și să tragă până la 3.500 kg.

MS-RT nu este la prima aventură în gama Ford, tunerul ocupându-se recent și de modele precum Transit Custom MS-RT și Transit Connect MS-RT. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.