Mânat de electrificare, BMW construiește un „Talent Campus” în Munchen pentru 40.000 de angajați

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 02.01.2024 - 14:09
Mânat de electrificare, BMW construiește un „Talent Campus” în Munchen pentru 40.000 de angajați - Foto: BMW

Mânat de electrificare, BMW construiește un „Talent Campus” în Munchen pentru 40.000 de angajați. Noua facilitate va deveni operaţională în vara anului 2025, în timp ce uzina bavareză din oraș se pregătește pentru startul producției „Neue Klasse”.

SHARE

BMW Group construiește un „Talent Campus” de ultimă generaţie în München. Noua clădire va fi ridicată în nord-estul fabricii principale, pe locul unei foste parcări.

Împreună cu clădirile şi spaţiile de pregătire existente din München, noua facilitate va forma un campus deschis care va oferi instruire şi educaţie pentru circa 40.000 de angajaţi din München, printre care 900 de stagiari. Aceasta va găzdui nu numai spaţii de formare şi ateliere de ultimă generaţie, ci şi un restaurant pentru personal şi o cafenea publică. În plus, noile spaţii verzi vor integra producţia perfect în cartier.

Citește și: De la smartphone, la „smartphone cu 4 roți“

Mânat de electrificare, BMW construiește un „Talent Campus” în Munchen pentru 40.000 de angajați

„Talent Campus”-ul BMW va deveni operaţional în vara anului 2025.

"Instruirea şi educaţia sunt cheia transformării noastre şi pentru a face BMW Group electric, digital şi circular.

Cu noul Talent Campus, investim într-o infrastructură educaţională flexibilă, bazată pe nevoi, pentru locaţia noastră din München şi adăugăm o altă componentă crucială în campania globală de formare şi educaţie care va face BMW Group să fie potrivit pentru viitor", a declarat Ilka Horstmeier, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, director pentru Resurse Umane şi Imobiliare.

"Uzina BMW Group din München se pregăteşte în prezent să producă Neue Klasse, iar angajaţii noştri vor fi esenţiali pentru succesul acesteia. Sunt foarte mândru că fabrica noastră principală va găzdui un centru de formare de ultimă oră de care va beneficia întregul BMW Group.

Cu noul centru, creăm infrastructura necesară pentru a pregăti specialiştii din fiecare domeniu al producţiei auto pentru viitor", a explicat Peter Weber, directorul uzinei BMW Group din München. 

Citește și: VIDEO Prima mașină electrică Xiaomi atacă direct Porsche Taycan. E desenată de Bangle, ex-BMW

„Talent Campus”-ul BMW din Munchen, realizat în mare parte din lemn

„Talent Campus”-ul BMW va fi construit în mare parte din lemn, lucru care va fi vizibil şi pe faţadă. Aceasta va conferi căldură interiorului, precum şi un aspect natural exteriorului. Ferestrele generoase vor lăsa multă lumină naturală să pătrundă în fiecare parte a clădirii pentru o atmosferă optimă de învăţare.

Spaţiile în sine vor fi deschise şi utilizabile în diverse moduri, cu amenajări care pot fi modificate şi modernizate în orice moment. Acest lucru va prelungi durata de viaţă a structurii, deoarece poate fi adaptată pentru a răspunde nevoilor în schimbare, fără a necesita lucrări majore de construcţie. Întreaga clădire va oferi accesibilitate fără bariere.

Combinaţia dintre echipamente de ultimă generaţie, un mediu de învăţare de înaltă tehnologie şi materiale naturale va oferi condiţii perfecte pentru o învăţare de succes.

„Talent Campus”-ul va permite stagiarilor şi angajaţilor BMW Group să dezvolte toate abilităţile de care au nevoie pentru viitoarea industrie auto. Acesta va oferi instruire şi educaţie pentru oamenii de la locaţia din München. În plus, se urmăreşte să pună la dispoziţie spaţii selectate pentru cursuri de formare publică.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te