Cum a ajuns ex-iubita lui Prigoană în imperiul Ferrari. Se iubește cu Piero

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 05.11.2022 - 14:26
Piero și Romina - FOTO: playtech
Romina și Piero Ferrari la Țiriac Collection / Foto: Tiriac Collection, Facebook
Piero Ferrari / Foto: Tiriac Collection, Facebook

O româncă de 33 de ani care s-a iubit cu Silvius, fiul cel mic al milionarului român Silviu Prigoană, l-a „vrăjit” pe Piero Lardi Ferrari (77 de ani), fiul legendarului Enzo Ferrari, și a ajuns printre moștenitorii imperiului Ferrari. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2021.

SHARE

Romina Gingașu, o româncă născută în 1989 la București, a ajuns printre moștenitorii imperiului Ferrari.

În 2016, când avea 27 de ani, tânăra locuia la Monte Carlo, lucra ca agent de vânzări pentru reputatul producător de avioane Bombardier și a fost trimisă ca reprezentant al firmei la o întâlnire cu legendarul campion de Formula 1 Niki Lauda, care în acel an a făcut înconjurul lumii cu o aeronavă Bombardier, și mai mulți oameni de afaceri și, evident, potențiali clienți. 

Citește și: La dispariţia unei legende: Povestea curajosului Niki Lauda

Printre participanții la eveniment s-a numărat și Piero Lardi Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari, care deține la ora actuală 10% din acțiunile imperiului Ferrari, primite moștenire de la tatăl său.

Cum italianul, pe atunci în vârstă de 71 de ani, s-a arătat interesat să-și achiziționeze un jet privat Bombardier, și Romina Gingașu i-a dat toate detaliile necesare, cei doi au descoperit că au pasiuni comune, aviația și ingineria.

S-au apropiat. Iar tânăra româncă, care s-a iubit și cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al milionarului român Silviu Prigoană, principalul acționar al Rosal Group, l-a „vrăjit” pe Piero. Cei doi au rămas aproape nedespărțiți din acel moment.

Citește și: VIDEO Un român a mers Fălticeni - Berlin - Fălticeni cu Dacia Spring. A stat la încărcat 36 de ore

Singurul fiu în viață al lui Enzo Ferrari, Piero, a divorțat în 2019 de Floriana Nalin, după 50 de ani de căsnicie. Iar în 2021, Romina Gingașu a devenit Romina Ferrari, cei doi căsătorindu-se în secret într-o locație din sudul Italiei.

Nici măcar invitaţii nu au ştiut ce se va întâmpla. Romina şi Piero le-au transmis tuturor că organizează nunta unei prietene din copilărie. Iar surpriza cea mare a lui Piero Ferrari pentru mireasa lui a fost chiar unul dintre cei mai mari cântăreți internaționali, celebrul Al Bano.

Citește și: La stațiile pentru mașini electrice, kW-ul a ajuns și 3,5 lei. Șofer: „Cumpărați repede o fosilă”

Romina l-a adus pe Piero Ferrari la București

Piero Ferrari, acționar și vicepreședinte al companiei auto Ferrari, a venit România, împreună cu soția sa Romina Ferrari, fostă Gingașu, în august 2022. De exemplu, cei doi vizitat „Țiriac Collection”, colecția de mașini și motociclete a miliardarului Ion Țiriac din Otopeni. 

Piero Ferrari este vicepreședinte și acționar al celebrului concern Ferrari, iar averea sa este estimată la 4,5 miliarde de dolari.

Silvius Prigoană s-a căsătorit în iunie 2022

Silvius Prigoana s-a căsătorit cu Georgiana în iunie 2022, după aproximativ doi ani de relație. Evenimentul a avut loc la un restaurant de cinci stele din București, iar la petrecere au participat peste 200 de invitați.

Printre cântăreții care au întreținut atmosfera la eveniment a fost și Dan Bittman, notează Click. Silvius Prigoană și Georgiana au ales să aibă ca părinți spirituali o familie de medici stomatologi din Constanța, care, de altfel, le sunt și foarte buni prieteni celor doi.

Georgiana, soția lui Silvius Prigoană, a locuit o bună perioadă de timp în Austria, însă acum s-a stabilit în România, alături de soțul ei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te