VIDEO BMW-urile poliției de 40.000 €, în „pana prostului”. Agentul Kovacs, despre cota de benzină

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 27.10.2023 - 22:16
BMW-urile poliției de 40.000 €, în „pana prostului”. Agentul Kovacs, despre cota de benzină - Foto: piataauto.md - Imagine cu rol ilustrativ

BMW-urile poliției de 40.000 € riscă să rămână lună de lună în „pana prostului”. Cum nu sunt bani la buget, pentru a ține cheltuielile sub control, mașinile de poliție, inclusiv cele de la Rutieră, au cotă de carburant. Agentul Valer Kovacs explică ce probleme are cu benzina.

SHARE

Valer Kovacs, un polițist din Timiș sau, mai bine spus, un fost polițist din Timiș, care e „vedetă” pe rețelele de socializare după ce, în repetate rânduri, a atras atenția asupra unor disfuncționalități din „sistem”, a explicat într-un „Live” pe Facebook ce probleme au agenții de la Rutieră, inclusiv echipajele dotate cu noile BMW-uri de 40.000 €, din cauza cotei lunare de carburant. 

Kovacs povestește că s-a dus să alimenteze mașina de serviciu, unul dintre BMW-uri, și s-a trezit că nu are cu ce să plătească. Motivul e că depășise cota de combustibil alocat.

„Mi-a picat fața… Dacă trebuia să plec la o intervenție 112!?”, spune polițistul.

Citește și: VIDEO Logan cu girofaruri rămas în drum, împins de polițiști. Europol: E nevoie de mașini noi

De asemenea, Valer Kovacs afirmă în „Live”-ul pe Facebook din 25 octombrie că Poliția Autostrăzi Timiș are 5 autospeciale „trase la gard”, pentru că nu au fost fonduri alocate pentru revizii. Adică, schimb de ulei, schimb de filtre, schimb de plăcuțe de frână. 

„Live”-ul agentului Valer Kovacs a devenit viral pe rețelele de socializare, adunând peste 12.000 de reacții și peste 2.700 de comentarii. 

Valer Kovacs a pierdut procesul cu conducerea Poliției Timiș

Instanța s-a pronuntat în războiul dintre agentul Valer Kovacs și conducerea IPJ Timiș, după ce în urmă cu trei ani a fost luată împotriva sa măsura destituirii din funcție, după ce a dus o campanie în mediul online pe marginea amenzilor din timpul perioadei stării de urgență din pandemie și a făcut și alte acuzații împotriva superiorilor săi.

Kovacs a dat în judecată IPJ Timiș, dar și pe șeful acestuia, chestorul Alin Petecel.

Citește și: VIDEO Poliția Rutieră nu mai vrea Dacii și VW-uri. Cumpără 600 de BMW-uri cu 32 mii euro bucata

„Cu privire la numeroasele acuzații făcute în spațiul public de către un fost agent de poliție al I.P.J. Timiș, ce fac referire la sancțiunea disciplinară prevăzută de Legea 360/2002, respectiv destituirea din funcția publică avută, dispusă de conducerea I.P.J. Timiș, precum și alte acuzații de natură penală ce ar fi fost comise de conducerea I.P.J. Timiș, aceste aspecte făcând obiectul unei plângeri penale depuse de către agentul de poliție la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, vă informăm că, în urma soluționării plângerii și a uzitării de către acesta a tuturor căilor de atac, instanța menține clasarea cauzei, acest lucru fiind statuat în hotărârea rămasă definitivă la data de 5 octombrie 2023”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te