VIDEO Tren oprit la Arad pentru un italian care-și ucisese prietenul cu cuțitul în Pesaro

DE Adrian Costin | Actualizat: 23.02.2023 - 08:30

Un italian și-a ucis prietenul din copilărie cu 13 lovituri de cuțit și a fugit în România unde avea să fie prins după ce Poliția a oprit un tren la Arad. Criminalul voia să ajungă în Ucraina.

SHARE

Un italian și-a ucis prietenul din copilărie cu 13 lovituri de cuțit. 

Pierpaolo Panzieri avea doar 27 de ani și o viață întreagă înainte. Se mutase în centrul istoric al orașului Pesaro, într-o casă pe via Gavelli, cu doar 15 zile în urmă.

Avea o mică afacere de familie, în domeniul construcțiilor, era pasionat pentru muzică și cânta la trompetă, pian și la chitară. 

Un italian și-a ucis prietenul din copilărie cu 13 lovituri de cuțit

Luni seară, băiatul a murit înjunghiat cu 13 lovituri de cuțit de un prieten din copilărie.

Chiar Pierpaolo a fost cel care i-a deschis ușa celui care avea să-i fie călău: un tânăr de 30 de ani, prieten din copilărie, în care avea toată încredere, potrivit il Resto del Carlino

Citește și: Florin Salam, săltat alături de Sile Broscoi în timpul unor percheziții la cămătari și proxeneți

Bprbatul a fost găsit mort marți dimineață chiar de fratele lui. Tatăl, neavând vești despre băiat, și-a trimis celălalt fiu să-l caute. Când acesta a intrat în apartament, trupul lui Panzieri era pe jos, lângă ușa băii, într-o baltă de sânge.

Medicul legist a constatat că pe corp erau cel puțin 13 urme de înjunghiere, scrie Today.it

Cine l-a lovit, l-a lovit fără milă, inclusiv în spate și gât, iar poziția corpului sugera faptul că Panzieri a încercat să se refugieze în baie, dar fără succes.

Citește și: VIDEO Shaormeria lui Tzancă Uraganu e închisă din nou, deși el zicea că-s probleme minore

Cercetările au fost îndreptate imediat către cercul de prieteni și cunoştinţe ale victimei. Ușa din față nu avea semne de intrare forțată, ceea ce pentru anchetatori însemna că Panzieri a deschis ușa celui care s-a dovedit mai târziu a fi ucigașul său.

Cu toate acestea, două obiecte importante nu au fost găsite în casă: arma crimei și telefonul mobil al victimei. Ipoteza este că ucigașul l-a luat, poate pentru a ascunde contactele cu victima.

Criminalul, dependent de jocuri de noroc

Suspiciunile s-au concentrat asupra unui tânăr în vârstă de 30 de ani din Pesaro, pe numele său Michael Alessandrini, care pare să aibă probleme cu dependența de jocuri de noroc și prietenii suspecte.

Ipoteză este că cei doi au petrecut luni seara împreună, dar ceva a declanșat tragedia. Alessandrini s-ar fi invitat la cină, dar înainte de a se prezenta la casa amicului său, ar fi luat mașina tatălui - un Renault Clio - și 500 de euro de la bunica sa.

În apartamentul lui Panzieri, polițiștii au găsit urme ale cinei, mucuri de țigară și sticle de bere. 

Poliția a oprit trenul la Arad ca să-l prindă pe criminal

Cert este că Alessandrini a fost filmat de camerele de supraveghere mergând spre mașină, cu care a trecut apoi granița la Trieste, pentru a merge în Slovenia și mai apoi în România, unde a și fost arestat în urma unui control rutiet de rutină. 

Alessandrini și-ar fi abandonat mașina care rămăsese fără benzină. Însă polițiștii români, după ce au verificat autoturismul cu numele de înmatriculare din Italia, și-au dat seama că este Renault-ul căutat de colegii din Peninsulă, la bordul căruia s-ar putea afla o persoană periculoasă care fuge după ce ar fi comis o crimă, conform il Resto del Carlino.

Astfel, agenții au înțeles că bărbatul căutat se urcase în tren, într-o stație nu departe de mașina abandonată, în Arad, la aproximativ 2000 de kilometri de Pesaro. Au blocat trenul și l-au arestat. Potrivit unor surse, se pare că Alessandrini avea asupra sa elemente legate de infracțiune, posibil telefonul mobil al victimei, dar nu există încă o confirmare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te