Trei traficanţi de droguri, prinşi în flagrant la Craiova în timp ce vindeau cocaină

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 25.06.2022 - 08:22
Trei traficanţi de droguri, prinşi în flagrant la Craiova în timp ce vindeau cocaină. / Foto: Inquam Photos

Trei persoane prinse în flagrant în timp ce vindeau droguri (cocaină) au fost reţinute de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova şi ulterior au fost arestate preventiv pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

SHARE

Una dintre persoanele inculpate pentru trafic de droguri a fost prinsă în flagrant joi, după ce a vândut 250 de grame de cocaină în schimbul a 20.000 de euro, fiind reţinută în aceeaşi zi şi vineri, arestată preventiv.

Celelalte două persoane au fost prinse în flagrant în ziua de 21 iunie, după ce au vândut şapte doze de cocaină în schimbul a 3.500 de lei.

Citește și: VIDEO Neurotehnologia va permite schimbarea culorii mașinii doar cu puterea gândului

După prinderea lor în flagrant, procurorii DIICOT şi poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat în cauză trei percheziţii, în judeţul Dolj, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate 20 de doze de cocaină, două pistoale şi muniţie, supuse autorizării (unul cu bile metalice, iar altul cu bile de cauciuc), două telefoane mobile şi o farfurie cu urme de cocaină.

Totodată, în unul dintre autoturismele folosite de inculpaţi, au fost descoperite alte două doze de cocaină.

Cele două persoane prinse în flagrant în ziua de 21 iunie sunt bănuite că începând cu anul 2021 ar fi vândut cocaină unor consumatori din Craiova, în schimbul sumei de 500 lei pentru un gram.

Citește și: ANALIZĂ România, printre cele mai mici prețuri din UE la servicii și mâncare. Salariile ne „omoară”

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea celor doi inculpaţi, iar pe 23 iunie ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Acţiunea procurorilor a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.