Smiley, despre povestea cu cocaina a interlopului Boncu: Nu îl cunosc. Totul e inventat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 15.02.2021 - 20:19
Foto: INQUAM Photos/ Ștefan Sandu

Smiley spune că nu îl cunoaște nici pe interlopul Lucian Boncu și nici pe altcineva din anturajul acestuia și că o regulă de bază pe care o susține în viață sa privată și profesională este: NU drogurilor!

SHARE

Smiley a trimis o reacție la dezvăluirile făcute de Pressalert în care spune că nimic din ce spune interlopul Boncu nu este adevărat:

"De-a lungul anilor, numele meu a fost folosit abuziv în tot felul de contexte, fără că eu să fiu întrebat cât adevăr este în ele. Mereu am considerat că acesta este unul dintre prețurile celebrității, să fii menționat într-o situație controversată, fără că tu să ai vreo legătură cu subiectul, doar pentru a se atrage atenția asupra unei situații sau persoane, a unui eveniment sau context.

Citește și

Telefonul care a salvat-o pe fata care s-a aruncat în fața metroului: Tati, nu mai iau mașina

Nu pot să fiu de acord și nu pot să stau fără reacție atunci când numele meu este menționat nedrept într-un context care îmi contrazice principiile și valorile.

În ultimele 24 de ore s-a rostogolit în presă o poveste, spusă de o persoană pe care nu o cunosc și căreia nu îi cunosc și nici nu aș vrea să-i cunosc anturajul. Este o poveste inventată în ceea ce privește implicarea mea, știu că nu este prima și, cel mai probabil, nu va fi nici ultima, însă ea îmi încalcă o regulă de bază pe care o susțin în viață mea privată și profesională: NU drogurilor! Ca urmare, consider că este datoria mea să iau imediat atitudine publică.

Povestea despre care am citit și eu cu uimire este, se pare, parte dintr-un demers legal, de cercetare, demers despre care nu știu nimic, nu am fost contactat sau întrebat nimic de autorități și nici de autorii articolelor care au publicat-o.

Citește și

Miracolul românesc: scade numărul de infectați cu COVID din spitale și de la ATI. Cum se explică

Înțeleg că poate nu am destulă controversă în viața mea, iar unii simt nevoia să mă integreze abuziv în discursul lor, însă este nedrept să se întâmple asta fără niciun sâmbure de adevăr sau fără nicio verificare a veridicității informației.

Sunt de 20 de ani în industria muzicală și de divertisment. Beneficiez de atenția oamenilor și a presei. Atât activitatea profesională, cât și viață personală sunt atent monitorizate atât de oamenii care admira muncă mea, cât și de reprezentanții presei. Am vorbit deschis despre orice aspect al muncii mele, am răspuns, atunci când a fost momentul, tuturor întrebărilor legate de viață personală, am fost și sunt un adept al dialogului având la baza adevărul și respectul reciproc.

Vă mulțumesc pentru că acordați atenție punctului meu de vedere în această situație, că înțelegeți cât de important este adevărul și că îmi acordați dreptul de a da replică în această situație aberantă în care numele meu a fost folosit nefondat".

Citește și

VIDEO Mârâind, un român i-a înfipt un pix în față unei polițiste din Londra: I kill you

Pressalert.ro a făcut publică o înregistrare făcută de DIICOT  în apartamentul din Giroc al liderului interlop Boncu, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care a fost trimis în judecată.

Lucian Boncu a povestit, în aceea discuție, din 23/24 iulie 2019,  în care s-a lăudat cum l-a redus la tăcere pe un comisar, punându-i cuțitul la gât și amenințându-l că-l va înjunghia, despre cum, într-un celebru club din București, i-ar fi pregătit cocaină la bong cunoscutului cântăreț Smiley, dar și despre un celebru manelist care ar fi cumpărat zeci de grame din ”drogul zeilor”.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.