Sănel Corbu, liderul bandei din Lacu Dulce, avea acasă o colecție de macete. S-a găsit și un pistol

DE Adrian Costin | Actualizat: 21.06.2023 - 17:13
La un apropiat al lui Săenl Corbu s-a găsit un pistol furat din Italia Foto: Facebook/ Poliția Română

Polițiștii au găsit un pistol furat din Italia, gloanțe, macete și cuțite în timpul unor percheziții la intrerlopul Stănel Corbu, liderul grupării din Lacu DUlce și la apropiați ai acestuia.

SHARE

Lovit cu toporul chiar la el în casă, interlopul Stănel Corbu, liderul grupării din zona Lacu-Dulce din Brăila, este judecat ăn libertate după ce a pus la cale o răzbunare sângeroasă.

Chiar și așa, interlopul a continuat să facă infracțiuni, astfel că mascații au venit din nou peste el și peste membrii bandei lui, la percheziții.

Stănel Corbu, liderul bandei din Lacu Dulce, avea acasă o colecție de macete

La domiciliul unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din municipiu, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă letală și 18 cartușe letale aferente armei, deținute ilegal. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că arma găsită figurează ca bun căutat de autoritățile din Italia.

Citește și: Interlopul pregătit în Legiunea Străină, pedepsit pentru c-a împușcat un hacker în cap. Îl țepuise

De asemenea, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Brăila au fost descoperite și ridicate trei macete, trei cuțite și un obiect artizanal tăietor-înțepător cu lama de 20 de cm”, au precizat polițiștii.

Citește și: Cum a ajuns Nuțu Cămătaru în Legiunea Străină unde a luptat timp de 2 ani

Brăileanul în vârstă de 64 de ani, membru al bandei lui Stănel Corbu, a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Răzbunarea lui Stănel

Lovit şi înjunghiat în propria casă Stănel Corbu a pus la cale o răzbunare sângeroasă, pe 8 august 2016, împotriva lui Ionuţ Marin Vrînceanu, zis „Ionel”, un fost membru al grupării conduse de Corbu, care se distanţase de foştii parteneri de fărădelegi.

Citește și: Interlopul Bebino, zis King Kong, 10 ani de pușcărie pentru că l-a amenințat cu moartea pe Chioru

Mai mult decât atât, în octombrie 2015, Vrînceanu l-a atacat cu un topor pe Corbu, fiind la un pas să îl omoare. Interlopul nu a trecut cu vederea gestul şi a pus la cale un plan pentru a-şi ucide rivalul.

Conform procurorilor, Stănel Corbu l-a transportat pe Bănică Stelu la un imobil de pe strada Plevna din Brăila, unde se afla Ionuţ Marin Vrînceanu. Bănică Stelu a dat buzna în casă, lovindu-l şi injunghiindu-l de mai multe ori pe cel care l-a tăiat cu toporul pe Stănel Corbu. După comiterea faptei, Corbu l-a ajutat să fugă.

Citește și: Interlopul Stănel Corbu, liber după ce a comandat înjunghierea celui care-l lovise cu toporul

În decembrie anul trecut, judecătoria Brăila a decis eliberarea condiţionată a lui Stănel Corbu (fost Lăcătuş), care fusese condamnat la 3 ani şi 4  luni de închisoare cu executare pentru complicitate la tentativă de omor. Decizia a fost confirmată de la Tribunalul Brăila, astfle că la 11 decmebrie 2022, Stănel Corbu a fost pus în libertate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te