Interlopul Bebino, zis King Kong, 10 ani de pușcărie pentru că l-a amenințat cu moartea pe Chioru

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.07.2023 - 16:48
Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong Foto: Facebook/Bebino

Interlopul Bebino, zis King Kong, din clanul Sportivilor, a fost condamnat la 10 ani de închisoare după ce l-a amenințat cu moartea pe Mari Chioru cu care fusese la bătaia din Tei unde Bebino rămas fără două degete.

SHARE

Marius Alecu, cunoscut în lumea interlopă drept Bebino, sau King Kong, datorită staturii impresionante, a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

El era judecat într-un dosar de tentativă de omor, în urma măcelului din Tei-Toboc, în care a rămas fără două degete ce i-au fost tăiate cu sabia.

Interlopul Bebino, zis King Kong, 10 ani de pușcărie pentru că l-a amenințat cu moartea pe Chioru

Bebino a făcut greșeala de a se pune rău cu lordul drogurilor, Marian Bejan, agresându-i iubita în fața toaletei unui club de lux din București. Bejan a jurat să se răzbune și a tocmit alți interlopi să-i ia viața lui Bebino. 

Citește și: Interlopul pregătit în Legiunea Străină, pedepsit pentru c-a împușcat un hacker în cap. Îl țepuise

În ianuarie 2020, Bebino a fost atras în curtea lui Cezar Petcu, zis Joe, sub pretextul organizării unui grătar. Bărbatul a dat curs invitației și a mers însoțit de un prieten, Marian Romeo Mitică, zis Mari Chioru.

Citește și: VIDEO Interlopul Bebino, dușmanul lui Mircea Nebunu, arestat pentru amenințări pe net și proxenetism

Când Joe și oamenii săi au scos macetele, unul dintre atacatori, Florin Împușcatu, a fost tăiat la gât. Ulterior, Bebino a fost grav rănit, pierzându-și inclusiv două degete. Polițiștii care au instrumentat dosarul au stabilit că Împușcatu ar fi fost tăiat de Bebino, cu toate că acesta din urmă a susținut tot timpul că tânărul a fost rănit, din greșeală, chiar de către prietenii lui.

De ce a vrut să se răzbune Bebino pe Mari Chioru

Totuși, pentru că Mari Chioru l-a indicat pe el drept autor al tentativei de omor, Bebino a început să pună presiune pe fostul său amic, pentru a-l convinge să-și schimbe declarațiile.

Citește și: Interlopul Joe, care i-a tăiat degetele lui Bebino cu sabia, vrea să iasă mai devreme din închisoare

Speriat, Chioru a fugit sub aripa ocrotitoare a lui Mircea Nebunu, care a luat atitudine și a început să-i trimită lui Bebino mesaje războinice. Acesta din urmă nu s-a lăsat intimidat și i-a distrus mașina lui Chioru. Mai mult, împreună cu mai mulți indivizi, ar fi intrat, cu forța, în locuința bărbatului și l-ar fi amenințat cu cuțitele.

Victima a făcut plângere, iar la data de 24 august 2021, polițiștii bucureșteni ai Serviciului Grupuri Infracționale Violente l-au ridicat pe Bebino, împreună cu un presupus complice. Acuzațiile au fost de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, influențare a declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, Bebino a fost achitat pentru acuzația de influențare a declarațiilor, însă a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru acuzația de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, la care s-a adăugat un

spor de un an și o pedeapsă mai veche, de 2 ani și 8 luni, pronunțată în 19 noiembrie 2019, de magistrații Judecătoriei Sectorului 5 și rămasă definitivă în 23 octombrie 2020, printr-o decizie a instanței Curții de Apel București, conform Gândul.

Amenințat de Mircea și Vali Nebunu

Ca urmare, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis să-l condamne pe Marius Alecu la 10 ani de detenție. Sentința nu este, însă, definitivă și poate fi atacată la Tribunalul București.

Condamnarea lui Bebino nu a trecut neobservată de unii dintre rivalii săi. Astfel, atât Mircea Nebunu, cât și fratele său, Vali Băluș, au avut intervenții pe platformele de socializare, în care l-au amenințat și jignit. Cei doi nu s-au ferit să posteze mesajele, deși sunt urmăriți internațional.

La rândul său, cel poreclit și King Kong i-a invitat să se bată cu el, la graniță, chiar în punctul de frontieră, pentru a-și rezolva problemele „bărbătește”.

În același timp, Bebino i-a spus lui Vali Nebunu că știe despre el că locuiește pe teritoriul Spaniei, unde, ca să câștige bani, „fură din magazine miere de alun”.

Un alt personaj care a ținut să-l amenințe public pe Bebino a fost Robert Ioc. Acesta l-ar fi anunțat că intenționează să-l taie, însă, ulterior, ar fi șters postarea.

Bebino a devenit cunoscut publicului în vara lui 2019, când s-a bătut, pe un tren viran din Văcărești, Sectorul 4, cu Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi. Lupta câștigată de Bebino a fost filmată, iar imaginile au ajuns în presă. De atunci, acesta a devenit un membru important al grupării Sportivilor.

URMĂREȘTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te