„Nu e o poza care sa iti ia ochii pe social media, dar dupa ce ne-au gatit toata vara la foc continuu, am avut placerea sa le gatim si noi… Le-am ocupat bucataria, iar ei, ospatarii, bucatarii si patronii s-au asezat la masa si au mancat mici si mamaliga cu feta si smantana. Nu o sa mentionez taverna, o sa le spun doar ca ii iubim de 15 ani…”
O româncă a fosat cea care a criticat bunele intenții:
De aici a început un întreg scandal
„Poate ca meritau si ei un plating mai de Doamne ajuta....Daca am fi fost serviti si noi la fel, (aruncate cu lopata) nu cred ca reveneam in acel loc. Intentia buna, prezentarea nu prea.”.
„Oamenii astia aveau clienti in restaurant, am gatit printre comenzile lor, credeti ca era timp de asa ceva? Mor dupa snobismul asta!!! Sper ca vorbiti din punctul de vedere al unei doamne care face plating dimineata, pranz si seara, nu? Nu e doar ipocrizie. Ca noi, romanii, asa stim de la Moromete ca mamaliga se manaca doar daca e frumos aranjata in farfurie, cu panselute, cu trufe…”
„Smantana aceea pusa exact in plasticul de la magazin, cu capacul de staniol desfacut pe jumatate....putea fi pusa intr-un bol, la fel untul sau ce e in cutiutele acelea , puse la gramada cum au fost rasturnate din sacosa... cu siguranta ati mancat si mici, frigarui sau altceva din tocatura de carne la gratar acolo dar aratau altfel pe platou”.
Vai, doamna! Sper ca nu va hraniti cu atentia acordata pe social media. Ar fi pacat sa traiti dezamagirile astea zilnic….