Mesajul primit din lumea de dincolo de Cotabiță, care s-a întors din morți. „Am văzut lumina albă”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 04.07.2023 - 21:12
Povestea vieții lui Gabriel Cotabiță, care s-a întors din morți - Foto: Arhivă

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Acesta a avut un trecut tumultuos, iar în 2015 a suferit un stop cardio-respirator care l-a ținut în comă trei săptămâni.

SHARE

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cu o lungă carieră în spate, cântărețul a reușit să strângă o mulțime de fani, ce îl apreciază pentru talentul său muzical.

Trecut tumultuos din punct de vedere medical

În mai 2015, Gabriel Cotabiță a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce se afla la antrenament, într-o sală de fitness din Capitală.

A fost internat la spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirugicale. La momentul respectiv, artistul avea 59 de ani. A fost în comă indusă, dar și-a revenit miraculos după trei săptămâni, potrivit Cancan.ro.

Un moment de cumpănă, de care Gabriel Cotabiță își amintește cu inima strânsă.

Citește și: Sylvia Năstase, una dintre cele mai iubite actrițe ale Teatrului Național București, a decedat

„Dumnezeu m-a iubit și mă iubește în continuare. Foarte multă lume care s-a gândit la mine în acea perioadă grea. Ei au reușit să mă aducă înapoi. Eu tot ce am făcut, am făcut pentru cei din jurul meu. Nu am invidiat pe nimeni.”, povestește artistul.

Artistul nu-și amintește o perioadă de multe zile.

„Persoanele care mi-au fost mai apropiate, nu le-am uitat. Toate memoriile din trecut mi-au revenit. Îmi aduc aminte tot dinainte de comă. Dar ce s-a întâmplat de la acel accident, până mi-am revenit, am uitat total.”, a mai adăugat acesta. 

O călătorie în trecut și un mesaj pentru viitor

O călătorie în trecut şi un mesaj pentru viitor. Astfel descrie Gabriel Cotabiţă cele trei săptămâni pe care le-a petrecut în comă, pe un pat de spital.

A trecut prin încercarea vieţii sale, despre care spune că l-a schimbat total. Se bucură că nu a văzut lumina albă de la capătul tunelului şi îşi aminteşte de vocea care-i spunea că încă nu i-a venit timpul.

Citește și: Cornel Coman se prăbușește fulgerător pe scenă și moare. Avea doar 44 de ani. Jucase în 40 de filme

Cotabiță a făcut declarații în cadrul unei emisiuni, prin care a descris ceea ce a văzut și simțit atunci când se afla în stare de inconștiență.

„Lumina albă o vezi dacă vrei să mori. Era ceva negru acolo. Am început să vorbesc în latină”, a mărturisit Cotabiță.

El a mai declarat că, în ciuda faptului că se afla în comă, primea mesaje precum „Nu te speria, nu te speria”.

Cotabiță a fentat moartea de două ori

După perioada de comă din 2015, artistul a mai avut probleme grave cu sănătatea. Potrivit apropiaților, îndrăgitul cântăreț ar fi suferit un infarct care îi putea fi fatal.

"Gabi a mai trecut o data pe langa moarte. Nimeni nu stie ca el a patimit serios dupa o serie de afectiuni cardiace avute in urma cu cinci ani. Prima data a facut un preinfarct, apoi, din cauza stresului, a suferit un infarct! Medicii l-au salvat si atunci, dar l-au avertizat ca daca nu se lasa de fumat, nu mai are de trait decat cateva luni! De a doua zi, Cotabita nu a mai pus o tigară in gura, astfel ca, pana in vara trecuta, a fost sanatos.” au povestit apropiații pentru WOWbiz.ro.

Relația cu fosta soție și noul mariaj după 20 de ani de singurătate

După 20 de ani de căsnicie alături de Ioana Nagy, artistul Gabriel Cotabiță a ales să pună punct. În următorii 20 de ani, Cotabiță a ales să-și petreacă singur viața, până și-a unit destinele cu Alina Gabriela Munteanu care este cu 27 de ani mai tânără decât acesta.

Artistul afirmă că el și soția sa au o relație modernă, deoarece în cei șase ani de când sunt căsătoriți, tânăra ocupă în primul rând poziția de cea mai bună prietenă în viața lui, urmată de rolul de soție.

Citește și: Actrița ce a făcut din Iordache un „derbedeu”. Adrian Pintea, în patima alcoolului după despărțire

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te