Polițist de la Rutieră, acuzat de viol cu degetul. El spune că era obosit și doar a vrut să doarmă

DE Adrian Costin | Actualizat: 04.12.2022 - 18:20
Foto: pexels.com

Un polițist de la Biroul Rutier Cluj este acuzat că ar fi intrat, la o petrecere, în camera în care dormea o tânără și ar fi violat-o cu degetul. Agentul se află în arest preventiv.

SHARE

Cazul a fost făcut public de partenerul tinerei, care a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare: „În această noapte, acest gunoi, organ al Poliţiei Române, a violat-o pe iubita mea. Fiind beată şi mergând în altă cameră să doarmă, el a profitat de ocazie!”.

Citește și: Cât de periculoase sunt nevestele Cordunenilor: arest și control judiciar pentru cămătărie și șantaj

Răzvan Vasile petruș, polițist angajat la Biroul Rutier al IPJ Cluj, este de la începutul lunii noiembrie în arest preventiv, fiind acuzat de viol.

Citește și: Canibalul care a invitat o studentă olandeză la cină și a mâncat-o și-a găsit sfârșitul

Procurorii au reconstituit cele întâmplate conform declarațiilor victimei și ale martorilor. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 11/12 noiembrie la o petrecere organizată într-un apartament din Cluj-Napoca.

Polițistul acuzat era cu fosta soție la eveniment. Petrecerea s-a desfășurat în living, iar presupusul viol, într-unul dintre cele trei dormitoare ale locuinței.

„Persoana vătămată la această petrecere a participat singură, fiind îmbrăcată cu o cămaşă ce era băgată în pantaloni şi o pereche de pantaloni de piele, cu talie înaltă, fără curea”, notează procurorii.

Persoanele care au participat la respectiva petrecere erau cunoştinţe, iar în trecut acestea au mai participat la astfel de petreceri.

„Din punct de vedere al atitudinii persoanei vătămate faţă de numitului P.V.R., aceasta era una de indiferenţă şi evitare dat fiind un episod din trecut, când sus-numitul, la o altă petrecere, a încercat să o sărute pe persoana vătămată”, se arată în referatul procurorilor.

În jurul orei 01:00, victima, simţindu-se obosită, dar şi ameţită din cauza alcoolului, s-a dus să doarmă într-unul din cele două dormitoare amplasate pe acelaşi hol, respectiv în dormitorul cel mai îndepărtat.

Polițistul a spus că este obosit, iar a doua zi dimineaţă, la ora 08:00, intră de serviciu. Gazda petrecerii i-a spus acestuia că mai este un dormitor liber pe care îl poate folosi dacă doreşte să se odihnească și l-a îndrumat spre acesta.

Agentul Petruș a participat la petrecere alături de cea de-a doua soție. Polițistul se află la a doua căsătorie, și are un copil cu vârsta de sub doi ani, drept pentru care și-a cerut concediu de paternitate.

Victima spune că polițistul i-a deschis pantalonii când dormea

După ce a rămas singur, polițistul a mers în dormitorul în care era victima, profitând de faptul că în apartament era gălăgie, de la muzică, dar şi că niciunul dintre participanţi nu putea vedea dormitoarele.

„În acest loc, profitând de faptul că persoana vătămată dormea, P.V.R. a desfăcut nasturele şi fermoarul de la pantalonii persoanei vătămate, i-a dat lenjeria la o parte şi şi-a indrodus degetele de la mână în vaginul acesteia. Odată penetrată persoana vătămată, numitul P.V.R. a început să facă mişcări du-te-vino cu degetele, ceea ce a determinat trezirea victimei”, afirmă procurorii.

În momentul în care persoana vătămată s-a trezit, l-a observat pe polițist și a strigat după ajutor: „Acesta s-a speriat şi i-a spus „ioi, tu stai! Am crezut că-i S. (fosta soție - n. red)” după care a fugit din dormitorul în care se afla persoana vătămată”.

Victima a plecat din dormitor, s-a dus la gazdă şi i-a povestit cele întâmplate. Împreună cu martora, victima a mers în celălalt dormitor, unde se afla polițistul, pentru a-l confrunta în legătură cu cele întâmplate.

„În momentul în care cei mai sus-amintiţi l-au confruntat pe P.V.R., acesta a afirmat „ce-aveţi tu, sunteţi nebune?!” şi a părăsit apartamentul, fugind la autoturismul cu care venise şi părăsind zona la volanul acestuia”.

Persoana vătămată a apelat la 112 pentru a relata cele întâmplate.

Polițistul spune nu s-a întâmplat nimic

De cealată parte, polițistul neagă că ar fi atins-o pe femeie. El a confirmat că a participat la petrecere, dar și că, la un moment dat, întrucât îi era somn, i-a spus fostei sale soţii CS că vrea să plece. Întrucât aceasta mai dorea să rămână, iar discuţia dintre cei doi a fost auzită de proprietara apartamentului, aceasta din urmă i-a propus să doarmă într-unul din dormitoarele apartamentului.

A fost de acord cu propunerea gazdei și împreună cu aceasta s-a îndreptat înspre unul dintre dormitoarele apartamentului. Polițistul a declarat că, în drum spre acel dormitor, a deschis uşa unui alt dormitor, a făcut un pas înăuntru, dar, fiind întuneric, nu a observat vreo persoană în acel loc. În acel moment, martora P.R. i-ar fi zis că acel dormitor e ocupat şi l-a invitat să o urmeze în dormitorul în care trebuia să doarmă el.

După aproximativ 5 minute după ce s-a întins pe pat, în încăperea unde se afla au intrat gazda și persoana vătămată care au început să strige la el: „Ce faci? Ai vrut să intri peste mine? Ai vrut să te dai la mine?”. În acel moment, el s-a ridicat din pat şi a părăsit apartamentul, s-a urcat la volanul mașinii personale și a plecat.

În 2020, polițistul era lăudat pe pagina de Facebook a Poliției Cluj, care a postat atunci o fotografie cu el în timp ce ajuta o bătrână: "Un gest simplu, care ne face să fim mândri de el". 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te