Minore forțate să facă videochat, surprinse în plină acțiune de mascați adevărați

DE Adrian Costin | Actualizat: 08.05.2021 - 19:24
Trei tinere, dintre care două minore, au fost surprinse în direct, de mascați, când făceau ilegal videochat Foto: Ziarul de Iași

Polția a descins într-un apartament în care, un tânăr de 21 de ani, organiza ilegal ședințe de videochat în care mai multe tinere, unele minore, erau umilite.

SHARE

Poliţiştii ieşeni de la BCCO - Criminalitate Organizată au destructurat o grupare de proxenetism infantil. Cel care coordona această grupare este Alexandru Munteanu, în vârstă de 23 de ani, din Iași. 

Citește și: Tasi, locotenentul lui Romi Neguș, avea o baionetă când a fost arestat cu soția pentru proxenetism

Intervenţia poliţiştilor a fost suprinsă de o cameră video. În imagini se vede cum trei tinere sunt întrerupte de „mascaţi” chiar în timp ce făceau videochat.

Citește și: Vali Nebunu și soția sa, Doina, judecați pentru că au băgat ilegal un copil în țară. Dosar de trafic de persoane

Poliția a intrat peste trei tinere, două minore, care erau în plină acțiune

Unele fete dintre cele surprinse în timpul acțiunii sunt minore. Două dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore.

 Citește și: Nevestele ucigașilor Gigi Englezu și Pompi au scos la vânzare mitralierele și pistoalele soților

”La data de 01.04.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, în vârstă de 44 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

Citește și: Duduienii și clanul Sportivilor râmân fără mașinile furate din străinătate. 50 de percheziții

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2019 – februarie 2020, inculpatul a recrutat două minore, în vârstă de 14 ani, respectiv 15 ani, și, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora, le-a constrâns să practice prostituția în folosul său, în diferite apartamente închiriate în regim hotelier, pe raza municipiul Iași.

Citește și: Interlopul Romi Neguș a rămas fără telefonul cu care făcea live-uri. De ce i l-a confiscat Poliția

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constat faptul că inculpatul se ocupa de postarea de anunțuri pe diferite site-uri de profil, în vederea atragerii de clienți, închiria diferite apartamente, în regim hotelier, şi ocazional, transporta victimele la imobilele clienților pentru a întreține raporturi sexuale contra cost.

Citește și: VIDEO Blindatele și elicopterele cartelului Jalisco Nueva Generacion care terorizează Mexicul și se luptă de la egal la egal cu armata

Banii obținuți din practicarea prostituției erau însușiți în totalitate de către inculpat", precizează DIICOT, conform publicației Ziarul de Iași.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te