Tasi, locotenentul lui Romi Neguș, avea o baionetă când a fost arestat cu soția pentru proxenetism

DE Adrian Costin | Actualizat: 03.05.2021 - 23:35
Tasi, locotenentul lui Romi Neguș, avea o baionetă când a fost arestat cu soția pentru proxenetism Foto: Facebook

Lakatos Lászlo, zis Tasi, 40 ani, cunoscut apropiat al liderului interlop Markovics Romulus, zis Romi Neguş, a fost arestat împreună cu soția sa, Erzsébet.

SHARE

Acuzația: proxenetism. Alte trei persoane, printr care și o supraveghetoare a fetelor exploatata, au fost arestate

Cinci persoane au ajuns în arest în urma unor percheziţii domiciliare desfăşurate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Oradea - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane.

Citește și: Nouă interlopi l-au făcut „tocăniță" cu răngi și cuțite pe un proxenet român din Dublin. Cât au luat

"Percheziţiile domiciliare s-au efectuat pe raza municipiului Oradea, pentru a documenta şi proba activitatea infracţională a cinci persoane, respectiv a trei bărbaţi de 40, 36 şi 22 de ani şi a două femei, de 29 şi 45 de ani, toate din Oradea, bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism", au transmis poliţiştii.   

Citește și: Minore forțate să facă videochat, surprinse în plină acțiune de mascați adevărați

O baionetă și câteva mii de euro, descoperite în casa lui Tasi

Cei cinci orădeni sunt acuzaţi că, din 2019 până în prezent, ar fi facilitat şi coordonat activitatea de prostituție a mai multor tinere pe străzile din Oradea, în special la ieşirea din municipiu, încasând de la fete diverse sume de bani. Activitatea acestora era strict supravegheată pentru ca nu cumva să nu fie plptită taxa de protecție. 

Citește și: VIDEO Blindatele și elicopterele cartelului Jalisco Nueva Generacion care terorizează Mexicul și se luptă de la egal la egal cu armata

"În urma percheziţiilor desfăşurate, poliţiştii BCCO Oradea au descoperit şi ridicat în vederea cercetărilor diverse înscrisuri privind evidenţa activităţilor infracţionale, o baionetă şi 2.300 de euro şi 7.300 de lei, despre care există bănuiala că ar proveni din comiterea de infracţiuni", se precizează în document.  Instanța a decis arestarea pe o perioadă de 30 de zile pentru Lakatos Lászlo, zis Tasi , 40 ani, cunoscut apropiat al liderului interlop Markovics Romulus, zis Romi Neguş, a soţiei acestuia, Lakatos Erzsébet, 29 ani, a fratelui său, Lakatos Gioni, 36 ani şi a unui tânăr în vârstă de 22 ani, Kabodi Raymond-Tamás.  

Citește și: Interlopul Romi Neguș a rămas fără telefonul cu care făcea live-uri. De ce i l-a confiscat Poliția

Cea de-a cincea persoană vizată de anchetă, se pare una dintre prostituate, care le supraveghea şi pe celelalte, a fost plasată sub control judiciar, conform Adevărul.     

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te