Inexplicabil! Lacrimi pe fața Alinei, fata ucisă de prietena sa. Copil curat și bun tu plângi cu noi

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 11.08.2023 - 17:50
Alina a plâns la proprie înmormântare Foto: Vremeanoua.ro
Alina și Loredana Foto: capturi internet

Oamenii veniți la înmormântarea Alinei, fata ucisă la Mangalia, într-o cameră de hotel, de către cea mai bună prietenă s-au îngrozit când i-au văzut chipul. Medicii legiști au explicat că este un fenomen natural însă apropiații spun că este o minune.

SHARE

Au fost momente dureroase la înmormântarea Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă, într-o cameră de hotel din Mangalia. Oamenii s-au cutremurat când au văzut un fenomen mai puțin obișnuit. 

Toți cred că este vorba despre o minune, însă legiștii spun că este o reacție naturală normală.

Oamenii s-a îngrozit la înmormântarea Alinei. ”Copil curat și bun, tu plângi cu noi!”

Cei care și-au aruncat privirile spre cosciugul cu tânăra de 18 ani îmbrăcată în rochie de mireasă au văzut cum din ochii ei se prelingeau lacrimi. 

Cu toții s-au cutremurat și au considerat acet lucru un semn de la fata care s-a despărțit de lumea aceasta într-un mod brutal. 

Citește și: Povestea fetei ucisă la Mangalia. Bătută de tată, omorâtă de prietenă. ”A fost foarte chinuită”

„Copil curat și bun, tu plângi cu noi, căci ai fi vrut să trăiești, să fii fericită, să muncești cinstit, să o familie frumoasă. Un demon nu te-a lăsat, dragă Alina. Tu vei fi un înger! Drum bun către stele, copil cuminte și frumos! Să ne ierți că nu te-am putut ajuta în acele clipe odioase”, a fost unul dintre multele mesaje, scrise pentru Alina.

Medicii legiști spun că umezirea în acea zonă face parte dintr-un proces firesc în care intră trupurile neînsuflețite, însă credința celor care au văzut în această fată un înger nevinovat răpus de ura și invidia unei „prietene”, este că Alina cu adevărat a plâns la ceasul despărțirii de lumea în care mai avea atât de multe visuri de îndeplinit, scrie vremeanoua.ro.

Tatăl fetei, cel despre care fata povestea, în urmă cu trei ani, că a supus-o unor mari suferințe, nu a participat la înmormântare.

Iubitul, distrus de durere

Iubitul ei purtat o floare de mire.

“Relația mergea perfect, cred că Loredana era invidioasă pe noi. Ea mai spunea «mai bine mă potrivesc eu cu Sergiu decât tu cu el». Ea mă voia, dar eu nici nu mă uitam la dânsa.

În noaptea când s-a întâmplat, eu am întrebat-o dacă mai vrea să stăm de vorbă, dar ea mi-a zis că vrea să se odihnească, ca de dimineață să se pornească acasă.

Eu trebuia să plec în Germania și a zis că nu mai stă, pentru că cine știe când o să ne mai vedem.

Știu că se certase de la nimica toată, de la o pernă și de la o ciocolată, că i-ar fi luat Alina, dar ea nu era genul care să îi ia astfel de lucruri.

Citește și: Alina, tânăra găsită moartă sub o bancă, destin nedrept între un tată abuziv şi un sfârșit tragic

Loredana era mai agresivă verbal, dar nu o credeam în stare de așa ceva, știam că a fost ajutată foarte mult de Alina. Sunt distrus! A fost sufletul meu și am pierdut-o. Aștept să se facă dreptate”, a declarat Sergiu, iubitul Alinei.

Cum a murit Alina: ”Horcăia. I-am pus mâna la gură”

„După ce am înjunghiat-o, Elenei îi curgea sânge din gură și din rana făcută cu cuțitul, horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mâna la gură să nu se audă în celelalte camere. Am stat jumătate de oră, până a murit”, a povestit senin Loredana, anchetatorilor.

Potrivit acesteia, victima ar fi încercat să se apere, timp în care a zgâriat-o pe mână, pe gât și spate.

De asemenea, la momentul întâlnirii cu polițiștii, tânăra avea o vânătaie la ochiul drept și mai multe urme de violență la nivelul ambelor picioare. Întrebată de ce are aceste leziuni, tânăra i-a mințit inițial pe anchetatori: 

„am spus că am căzut, însă ulterior am recunoscut fapta deoarece am văzut în filme faptul că dacă recunoști fapta săvârșită primești o pedeapsă redusă”, a spus tânăra la audieri.

Citește și: Crimă pe litoral. Un bărbat de 69 de ani, găsit mort la recepția unei baze sportive din Mamaia

Taximetristul care a dus-o pe Loredana în parc cu geamantanul în care era cadavrul Alinei, spune că se va lăsa de taximetrie pentru că este șocat de ce s-a întâmplat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te