O tânără pasionată de bondage, care avea pe pereți criminali în serie, i-a luat gâtul iubitului

DE Adrian Costin | Actualizat: 06.03.2023 - 17:18
Shaye Groves, o tânără care-și decorase casa cu poze criminali în serie, i-a tăiat gâtul iubitului Foto: profimediaimages.ro
Shaye Groves, o tânără care-și decorase casa cu poze criminali în serie, i-a tăiat gâtul iubitului Foto: profimediaimages.ro
Shaye Groves, o tânără care-și decorase casa cu poze criminali în serie, i-a tăiat gâtul iubitului Foto: profimediaimages.ro

O tânără care-și decorase casa cu poze cu criminali în serie și i-a tăiat gâtul iubitului, a folosit sfaturi din documentare despre crime reale pentru a-și planifica alibiul. Cei doi erau pasionați de bondage și aveau o cameră video în dormitor.

SHARE

Shaye Groves, o tânără care-și decorase casa cu poze criminali în serie, i-a tăiat gâtul iubitului apoi a încercat să dea vina pe acesta.

Shaye Groves, în vârstă de 27 de ani, a fost condamnată de Winchester Crown Court pentru că i-a tăiat gâtul lui Frankie Fitzgerald, în vârstă de 25 de ani, înainte de a-l înjunghia de 17 ori în piept în iulie anul trecut.

În timpul procesului de cinci săptămâni, Groves a încercat să se dea fiind victima lui Fitzgerald. Ea a folosit sfaturi din documentare despre crime reale pentru a-și planifica alibiul.

Juriului i s-a spus că cei doi împărtășeau un interes comun pentru bondage și că au montat o cameră de filmat în dormitorul lui Groves din locuința ei din Havant, Hampshire, pentru a-i înregistra în timp ce făceau sex, relatează The Guardian.

O tânără care-și decorase casa cu criminali în serie i-a luat gâtul iubitului

Groves a colecționat cărți despre criminali în serie, inclusiv despre Charles Bronson, un odios criminal englez care-și schimbase numele după cel al celebrului actor,, și a urmărit documentare despre crime reale, a arătat instanța.

Citește și: Proxenetul Nicușor își obliga iubita să se filmeze cu clienții ca să-i ia banii, apoi se dădea gelos

Groves a primit fără nico tresărire pedeapsa de 23 de ani d eînchisoare pentru omor,

"L-ai ucis pe omul pe care îl iubeai. Nu ești un ucigaș cu sânge rece, o crimă pasională nu se comite cu sânge rece", i-a spus judecătorul Justice Kerr. 

Citește și: Interlopul Cristișor, care a lovit un tânăr în cap cu un topor după un botez, vrea să scape mai ușor

În timpul procesului s-a arătat că Groves l-a înjunghiat pe Fitzgerald după ce a descoperit că acesta a trimis mesaje pe Facebook unei fete care pretindea că are 13 ani.

"Nu ai observat că Frankie a blocat-o imediat ce a spus că are 13 ani. De fapt, ea avea 17 ani", i-a spus judcătoru criminalei.

În timpul procesului, a fost citită o declarație a tatălui lui Frankie, Barry Fitzgerald : "Sunt încă îndurerat, nu sunt sigur că voi trece vreodată peste asta. Astăzi i-aș spune lui Frankie: Te iubesc, fiule, toată lumea îți simte lipsa. Lumina ta strălucitoare va fi mereu în inimile noastre".

Citește și: VIDEO Proxenetul Briliant își tatua victimele cu o coroană sau un diamant, apoi posta poze cu ele

În cadrul procesului, procurorul Steven Perian KC a declarat că Groves s-a folosit de cunoștințele obținute după ce a urmărit  emisiuni despre crime reale pentru a-i spune prietenei sale, Vicky Baitup, ca este o victimă a violenței sexuale a lui Fitzgerald.

Astfel, i-a trimis prietenei sale înregistrări video cu ei făcând sex, care au fost editate pentru a apărea ca fiind viol, însă acuzarea a declarat că imaginile originale arătau că a fost vorba de sex consensual.

Citește și: Interlopul Anchetă, băgat în spital de brigada "Împăratului Lumii", pe care-l luase în bâză la botez

Procurorul Perian a adăugat: "De unde ar fi avut acuzatul intuiția de a planifica detaliile atacului și de a face să pară că a fost victima unei agresiuni? Inculpata are în bibliotecă multe cărți despre gangsteri precum Charles Bronson. Are poze cu criminali în serie toate înrămate pe perete și se uita la documentare despre crime".

Curtea a spus că inculpata - citind despre crime și vizionând documentare despre crime - era familiarizată cu scenele crimelor, cu modul de a crea o narațiune falsă și de a crea un alibi fals.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te