Staţiunea Păltiniş, fără curent electric din cauza ninsorilor. Stratul de zăpadă are 28 cm

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 08.12.2021 - 16:56
Staţiunea Păltiniş, fără curent electric din cauza ninsorilor. Stratul de zăpadă are 28 cm. / Foto: stirileprotv.ro

O parte din staţiunea Păltiniş a rămas miercuri, fără curent electric, din cauza ninsorilor, a anunțat Nora Dudiţă, şef Serviciu PR & Comunicare la Distribuţie Energie Electrică România (DEER).

SHARE

Stratul de zăpadă măsoară 28 de centimetri la Păltiniş, în Munţii Cindrel.

"În judeţul Sibiu, la ora 14,00, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (cod galben de ninsori) era nealimentată cu energie electrică localitatea Păltiniş, parţial. DEER va continua să monitorizeze situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât prioritatea o reprezintă realimentarea în cel mai scurt timp posibil a tuturor utilizatorilor afectaţi. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii că Distribuţie Energie Electrică Romania depune constant eforturi pentru remedierea într-un mod cât mai eficient a problemelor apărute în distribuţia energiei electrice", a precizat Nora Dudiţă, potrivit Agerpres.

Citește și: FOTO Adelina Pestrițu și-a împodobit bradul de Crăciun altfel. Internauții s-au supărat

Potrivit sursei citate, DEER va continua să monitorizeze situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât prioritatea o reprezintă realimentarea în cel mai scurt timp posibil a tuturor utilizatorilor afectaţi.

Citește și: VIDEO Dezastru pentru Renault, la testele Euro NCAP: Zoe a luat zero stele, Dacia Spring, o stea

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii că Distribuţie Energie Electrică Romania depune constant eforturi pentru remedierea într-un mod cât mai eficient a problemelor apărute în distribuţia energiei electrice. În cazul întreruperilor în alimentarea cu energie electrică, pentru o intervenţie promptă, încurajăm utilizatorii să apeleze Serviciul Call Center Distribuţie, la numerele 0269-929 sau 0800-500-929, disponibile non-stop. Specificăm că, odată cu apariţia unor incidente, numărul apelanţilor creşte semnificativ, ceea ce duce la prelungirea timpului de aşteptare până la preluarea de către un operator. Dacă utilizatorul decide să întrerupă apelul, la o nouă apelare va fi trecut în mod automat în aşteptare, apelurile fiind preluate în ordinea efectuării de către utilizatori", a mai menţionat reprezentantul Distribuţie Energie Electrică România.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.