Motociclistul care omorât un bărbat pe trotinetă în București a mai ucis un biciclist în trafic

DE Daniel Toșa | Actualizat: 07.08.2021 - 01:09
Motociclistul care omorât un băiat cu trotineta în București, a mai ucis un alt bărbat pe bicicletă/FOTO: Pixabay

Motociclistul implicat în șicanarea unui tânăr aflat pe trotinetă, care a murit ulterior sub roțile unei mașini, are antecedente penale.

SHARE

Există informații că acesta ar fi lovit, în 2014, un alt bărbat aflat pe o bicicletă, care ulterior a murit.

Bărbatul care conducea motocicleta a fost implicat într-un accident rutier și în 2014. Atunci el a provocat un accident mortal după ce a intrat cu motocicleta într-un biciclist rănindu-l grav. Astfel acesta a murit după rănile grave provocate de incident. El a fost trimis în judecată în 2019 deci dosarul a fost deschis la 4 ani după accident. Dacă procurorii ar fi dat o sentință, astăzi nu mai vorbeam despre acest accident teribil. 

Citește și: Poliția Română: Amendă și carnet suspendat 120 de zile pentru „comportament agresiv” în trafic

Se pare că dosarul a fost amânat atât de mult timp pentru că motociclistul a cerut foarte multe expertize, procurorii le-au acceptat și a fost lăsat în libertate, dar și cu permisul în buzunar. 

O şicană în traficul din Bucureşti s-a încheiat cu o tragedie. Enervat pe o şosea din sectorul 4, un motociclist a oprit, şi-a scos casca şi a lovit cu putere un bărbat aflat pe o trotinetă electrică. Lovitura a fost atât de puternică, încât tânărul a fost aruncat sub roţile unei maşini.

Citește și: Mihai Bendeac îl acuză pe Cătălin Măruță de hărțuire: „Te rog eu, băi, nu mă mai suna”

Bărbatul care a intrat sub roţile autoturismului n-a mai putut fi salvat. Pe reţelele sociale, cazul a stârnit reale controverse.

Sunt imagini filmate la scurt timp după accident. Bărbatul nu a putut fi salvat de echipajele sosite imediat la faţa locului. Cei doi au intrat mai întâi într-o discuţie în contradictoriu, în trafic. De aici, lucrurile au degenerat rapid.

Potrivit anchetatorilor, conducătorul trotinetei este cel care l-a lovit iniţial pe motociclist în zona spatelui. De aici a pornit altercaţia. La un moment dat, motociclistul, un cunoscut împătimit la motoarelor şi instructor moto, Laurenţiu Mitici Trică, şi-a dat jos casca şi l-a lovit în cap pe tânărul de pe trotinetă. Acesta s-a dezechilibrat, a căzut pe asfalt, iar în acel moment a fost lovit de un autoturism, scrie Antena3.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.