De ce s-a despărțit trupa N&D în plină glorie? Cine pleca acasă cu bani nemunciți: Nick sau Delia?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 17.08.2023 - 20:18
Motivul despărțirii trupei N&D, dezvăluit după 20 de ani. "Cred că se împărțeau banii nasol în doi" - Foto: Arhive Cancan / imagine cu caracter ilustrativ

Trupa care a înnebunit tinerii în perioada anilor 2000 a fost cea formată din Nick și Delia. Cei doi făceau furori cu piesele lansate, mai ales cu celebrele piese „Vreau să plâng' sau „Vino la mine”

SHARE

Nick din celebra trupă N&D a dezvăluit după mai bine de 20 ani motivul despărțirii dintre el și celebra cântăreață, Delia. Cei doi au fost iubiți de public în perioada anilor 2000, piesele celebre ale acestora fiind de succes și astăzi în rândul tinerilor. 

N&D, cariere de succes după separare 

După patru ani în care au cântat împreună, Nick și Delia au pus punct colaborării și au mers pe drumuri separate.

Citește și: Angela Similea despre iubirea sa interzisă: „Avea o frumusețe de Făt-Frumos, fără a fi efeminat”

Delia are o carieră de invidiat de când s-a lansat solo, artista fiind pe val în permanență. Chiar dacă nu a ajuns la aceeași performanță, și Nick a continuat să cânte. Artistul e convins însă că, fără el, Delia nu ar fi fost nici pe departe ce e azi. De altfel, cu ani în urmă, artistul dezvăluia că partenera lui de trupă nici măcar nu i-a spus că-și dorea să cânte solo.

După mai bine de 20 de ani de la despărțire, Nick, jumătatea trupei N&D face dezvăluiri și spune motivul separării.

„Am fost sus și ne-am despărțit ok. Mi s-a părut că am fost lucrat pe la spate legat de discuțiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo.

Întâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greșeala mea. Dacă aveam, poate eram ok și azi. Am avut încredere deplină în ea”, a dezvăluit Nick, în cadrul unei emisiuni TV.

N&D a început în vara anului 1999, când Nicolae Marin, alias Nick, a căutat o fată alături de care să lanseze o trupă. A găsit-o pe Delia și astfel a început povestea de succes a trupei, potrivit viva.ro.

Cântau la toate evenimentele din țară, au urmat sute de concerte și apariții, piese în topuri, albume și… stop. Delia și-a dorit o carieră solo și trupa s-a destrămat după patru ani.

Motivul despărțirii, dezvăluit după 20 de ani de la separare

Pentru Delia asta s-a dovedit o idee bună, însă cariera lui Nick nu a mai fost una ascendentă, artistul luând o pauză pe plan muzical o vreme. Ulterior, acesta a dezvăluit și care ar fi fost motivul despărțirii trupei.

„Nu pot spune motivul real al despărțirii, dar cred că se împărțeau banii prea nasol în 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, băgam benzină etc. Am lăsat de la mine ca să meargă trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamăgit de ruptură, pentru că proiectul a fost sufletul meu”, a mai spus Nick.

Citește și: O distrug după plecarea ei în SUA. Margareta Pâslaru, acuzată de orbirea fiicei și moartea soțului înger

Nu în ultimul rând, artistul a susținut, nu o dată, că succesul Deliei i se datorează în mare parte, considerând, cumva, că artista este creația lui.

„Da, am spus că dacă nu eram eu, Delia nu exista azi. Poate ajungea și fără mine, dar nu pot să spun asta. Mă mândresc cu produsul pe care l-am adus și care crește și acum.

Am mai cântat împreună pentru fani. Mulți se întreabă sau așteaptă o colaborare, ea mi-a propus prima, apoi eu i-am propus o piesă, dar nu am avut timp. Nu știi cum e viața”, a încheiat Nick.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te