Marina Almășan, despre infidelitatea lui Socaciu: „Dădea spectacole la o doamnă”. Cum s-a răzbunat

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 06.07.2023 - 16:56
Marina Almășan și despărțirea de Victor Socaciu: „Deși avea pe cineva a răsucit totul împotriva mea” - Foto: Spectacola / imagine cu caracter ilustrativ

Jurnalista Marina Almășan a povestit în cadrul unui interviu, povestea de dragoste pe care a trăit-o cu artistul Victor Socaciu, dar și momentul dureros al despărțirii. În ultimul timp petrecut împreună, cei doi trăiau în relații separate.

SHARE

Deși au trecut ani de la divorțul lor, iar el a trecut în neființă, Marina Almășan povestește și scoate detalii la iveală din mariajul cu Victor Socaciu, insistând mai cu seamă pe ultima perioadă, cel în care el a avut o relație paralelă, care a dus, în cele din urmă, la o nouă căsătorie pentru el.

I-a tolerat comportamentul

Invitată în cadrul unei emisiuni, Marina Almășan povestește deschis despre relația sa cu regretatul artist Victor Socaciu. 

Aceasta a declarat că Victor Socaciu era o fire rebelă și încerca sa-i tolereze comportamentul.

„Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de făcut… El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine, după care a început să le încalce; aici a început, de fapt, marea trădare, care acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie.

Citește și: Mafia românească, lovită. Interlopul oltean Rechinu, roagă președintele Mexicului: Ajută-mi copilul

El dorindu-si foarte mult să îsi continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scene, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat să îl domolesc puțin…”, spune Marina Almășan.

Maria Almășan a descoperit că partenerul ei de viață, în timpul unor presupuse vizite medicale sau analize în urma transplantului său, își petrecea adesea timpul la mici spectacole organizate de o altă doamnă.

“El a zis ca mine, ca așa va face, după care a început să meargă în teritoriu… A început foarte des, brusc, să meargă la întâlniri cu alegătorii… După aceea am aflat că el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile, la Cluj, să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole pe care i le organiza doamna cu care după aceea a si rămas.

În momentul în care am aflat lucrurile astea și de existența acestei femei, mi-am dat seama că totul este pierdut. Dacă a fost capabil un an, după transplant, să facă lucrurile acestea, eu stând acasă și frământându-mă pentru sănătatea lui, mi-am dat seama că, de fapt, el s-a săturat de opreliștile astea si de dădăceala mea. Ori eu nu puteam sa rămân lângă el și să văd cum un om moare sub ochii mei”, se destăinuie Marina.

A încercat să-și salveze căsnicia și a vorbit cu amanta

Într-un interviu mai vechi, Marina Almășan a vorbit despre Victor Socaciu, la ani buni de la divorțul celor doi din 2012, o despărțire în care nu au lipsit acuzațiile reciproce de infidelitate, prezentatoarea  susținând că cea care a fost ”cealaltă femeie” era chiar impresara artistului.

Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională.

VIDEO Adulat, premiat de MTV, dar jignit că umblă cu o mașină de 1.000€. „Voi sunteți săraci”

Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas.” povestea prezentatoarea.

Trăiau în relații separate

Divorțul lor, care a avut loc în 2012, a adus, reciproc, acuzații de infidelitate, Victor Socaciu fiind acuzat de Marina Almășan că ar fi avut o relație cu impresara lui, iar artistul susținea că prezentatoarea TV se iubea deja cu un milionar controversat din Banat, Georgică Cornu.

După ce a aflat că Victor Socaciu încă se vede cu amanta, Marina Almășan și-a dat seama că relația lor nu mai are nicio șansă și, între timp, a cunoscut un alt bărbat cu care avea foarte multe lucruri în comun: divorț și adulter.

Victor Socaciu nu s-a mai întors acasă după ce plecat și a pus totul pe seama fostei soții.

„El, chipurile, a aflat că eu mă întâlnesc cu acest om de afaceri și a răsucit totul împotriva mea, că din cauza mea, că mi-am găsit eu pe altcineva, cu toate că al avea, de jumătate de an, pe altcineva. Atunci, am zis că, oricum, nu mai poate merge căsnicie noastră”,  a povestit aceasta.

Din păcate, pe 27 decembrie 2021, a treia zi de Crăciun, Victor Socaciu, ajuns la 68 de ani, s-a stins din viață.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te