Mădălin Ionescu, vedetă media: Criza COVID camuflează al treilea război mondial. E o mega-afacere

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.11.2020 - 23:38
Mădălin Ionescu / paginademedia.ro

Unul dintre cei mai activi adepți ai teoriei conspirației în materie de COVID este fostul prezentator al emisiunilor mondene wowbiz sau Acces Direct. Mădălin Ionescu are o emsiune pe Facebook numită „Jurnal de Otopeni”.

SHARE

Mădălin Ionescu are o emsiune pe Facebook numită „Jurnal de Otopeni” de unde aflăm „uluitoarea poveste a unui italian pentru care Otopeniul a devenit adevarata lui casa” și despre „un oraș de 17 mii de locuitori are nu mai puțin de cinci baze sportive ultramodern”.

În timpul liber, face live-uri îndelungate fie cu alți COVID-sceptici precum Garcea sau Bittman, fie singur.

Despre ce vorbește Mădălin Ionescu în live-urile sale:

-        Despre mega-afacerea COVID 19 la nivel mondial și decontările generoase pentru fiecare pacient ( dovezi ), despre centrele de testare și capacitatea lor reala de a efectua zeci de mii de teste zilnic.

-        In istorie se schimbă doar psihopatii care ne conduc ( mai apar, însă, și figuri luminoase din când in când ), in timp ce amenințările rămân cam aceleași. Cu rare excepții, aproape fiecare generatie se confrunta cu o provocare specială, cu un chin... “Balaurul” nostru a fost plămădit in laboratoare și asmuțit împotriva unei lumi care se îndrepta spre progres și își trăia visul bunăstării. Noua Inchiziție își face numărul. Circ, iluzia binelui public si crearea unui gulag COVID. Noua Inchiziție va avea adepții ei si, bineînțeles, călăii care vor executa sentințele. Se naște o lume noua, artificial creata, hâdă, izvorâta din ignorantă și interese meschine, mizere.

-        Prieteni... ne aflam in plin război mondial. Al treilea ! Faptul ca mediile politice au ales sa camufleze aceasta conflagratie intr-o criza medicală, e pentru ca altfel oamenii ar fi reacționat agresiv, s-ar fi aparat, ar fi decis sa lupte pentru dreptul la normalitate, iar haosul și panica ar fi dus la o prăbușire dramatica și peste noapte a economiei mondiale. Umanitatea a fost atacată. Este prima oară după al doilea război mondial când aproape 200 de state sunt implicate intr-o criza de asemenea proporții ! China nu este singurul autor al acestei agresiuni inimaginabile. Aproape întreg establismentul politic de pe glob a decis sa se implice in acest război care va reconfigura lumea noastră in ceva aproape imposibil de anticipat acum. Aproape ... Despre acest război ... intr-o postare viitoare. Acum revin pe marginea controverselor generate de testele RT PCR, folosite in depistarea COVID.

-        Vreți să aflați adevarul despre procedura medicală folosită in identificarea virusului SARS -CoV-2 și cum pot fi manipulate testele de depistare COVID-19 ?

-        Pentru toți cei care cred ca românii sunt oligofrenii Europei, pentru indignații de serviciu, pentru fanii măsurilor restrictive ... Imagini de acum 2 săptămâni și ceva ( 11 Iulie, mai precis) din Nissa ( Franța, pt cei care nu stau prea bine cu geografia) ! Peste 5 mii de oameni... Vedeți pe cineva sa poarte mască ( cred ca unul singur, care are una neagră) ? Uitati-va cu atentie ! Poliția nu îndrăznește sa-i deranjeze pe cetățeni, chiar dacă aceștia ar trebui sa poarte mască in principiu, fiind atât de mulți la un loc, pentru ca francezii ripostează ! La noi ... explozie de infectări după unul din cele mai dure lock-down-uri din Europa. La ei ... e veselie. (Franța are, azi, un lock-down dur și 40.000 de infectări pe zi n.red)

Televiziunea e pentru proști

Pe când prezenta emisiunea wowbiz, Ionescu a spus: „Televiziunea nu a fost creata pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idiotii nevindecabili cred asta! Rolul ei, in cel mai bun caz, este sa binedispuna si sa informeze! Educatia trebuie sa o primesti in familie, in scoli, facultati si prin specializarile ulterioare”.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te