FOTO Luxul în care Alex Bodi face arestul la domiciliu în dosarul cu o fostă soție trimisă la produs

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 08.01.2021 - 15:26
Alex Bodi are parte de un arest la domiciliu de lux Foto:monden.ro

Actuala iubită, Daria Radionova, i-a organizat o mică petrecere lui Alex Bodi ăn noaptea în care s-a întors din arest la reședința lui de lux din Voluntari.

SHARE

Casa din Pipera în care stă fostul soț al Biancăi Drăgușanu este construit în stil mediteranean și are o suprafață utilă de 300 mp. Suprafața terenului este de 1200 mp, iar în curte este piscină și foișor. 

Citește și: FOTO Acuzat că și-a trimis soția la produs, Alex Bodi rămâne arestat în vila de lux din Capitală

În vară, Alex Bodi a scos la vânzare vila de lux din Pipera, iar prețul este de 875.000 de euro.

Daria Radionova a postat câteva imagini filmate înainte ca Alex Bodi să se așeze la masa pregătită pentru a serba întoarcerea din arestul Poliției în arestul la domiciliu. 

În vârstă de 27 de ani, Daria Radionova i-a pregătit mai multe surprize lui Alex Bodi, iar pe câteva dintre ele le-a împărtășit cu susținătorii săi. Ea a urcat pe Instagram Stories o filmare în care apare masa din living și, după cum se observă atât în colajul de mai jos, cât și în galeria foto a articolului, gazdele, dar și invitații au savurat bucate tradiționale românești și nu numai. Printre cei șase prieteni etichetați de vedetă se numără și Ionut Rednic. Conform informațiilor de pe social media, bărbatul este angajat al Camerei Deputaților și nu puține au fost ocaziile în care a ieșit împreună cu fosta soție a afaceristului din Mediaș, Bianca Drăgușanu, arată jurnaliștii de la Cancan. 

Pe filmarea postată, iubita lui Alex Bodi a selectat din melodia “End Of The Road”, lansată de trupa Boyz II Men, următoarele versuri: “You belong to me / I belong to you / Come to the end of the road / Still I can’t let go” care se traduc astfel: “Tu îmi aparții, / Iar eu îți aparțin / Vino la finalul drumului / Încă nu pot să las totul”.

Gestul Dariei Radionova (foto) a venit la câteva ore după ce Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu fiind suspectat într-un dosar pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj.

Masa de întâmpinare pregătită de Daria Radionova Foto: cancan.ro

Citește și

Alex Bodi, arestat pe baza denunțului unei foste soții pe care a dus-o să se prostitueze în Germania

Dosarul lui Bodi

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost arestat, luna trecută, în dosarul deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Alături de Bodi, au fost arestate preventiv alte șapte persoane printre care nașul de cununie al lui Bodi, interlopul Adrian Tîmplaru și Alin Andrei Nicolae zis "Impresie". 

Alex Bodi a fost denunțat la parchet în luna septembrie 2020 de una din fostele soții, Silvia Iulia Sălăgean. Aceasta le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț. Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar aceasta îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care acesta le face, conform referatului pentru propunerea de arestare întocmit de procurorii DIICOT Craiova. 

Pe lângă infracțiunile de proxenetism și trafic de persoane, procurorii DIICOT Craiova îl mai acuză Alex Bodi și pentru faptul că, pe 17 martie 2018, l-ar fi amenințat pe un anume Robert Avram cu acte de violență pentru ca acesta din urmă să-i plăteacă o taxă de protecție de 5.000 de euro.

Tîmplaru este liderul rețelei de crimă organizată care face obiectul  dosarului instrumentat de DIICOT Craiova. El a fost locotenentul unuia dintre cei mai temuți interlopi din Europa, Ion Clămparu.

După ce Clămparu a fost arestat, Tâmplaru și-a dezolvat propria rețea e trafic de prsoane și proxenetism, iar unul dintre locotenenții săi este Alex Bodi, finul său, care a fost însurat cu Bianca Drgăușanu. În primăvară, după ce s-au despărțit, fosta sa soție a povestit despre violențele îndurate de la Alex Bodi.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.