FOTO Acuzat că și-a trimis soția la produs, Alex Bodi rămâne arestat în vila de lux din Capitală

DE Alex Darvari | Actualizat: 08.01.2021 - 15:25
Alex Bodi / impaxct.ro

Alex Bodi s-au prezentat la Tribunalul Dolj pentru a afla dacă se va întoarce sau nu în spatele gratiilor, după ce a fost plasat în arest la domiciliu. Bodi este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj.

SHARE

Procurorii au cerut modificarea măsurii de arest la domiciliu cu cea a arestului preventiv. Astăzi, trebuia să fie o zi decisivă pentru Alex Bodi, însă, spre surprinderea lui, magistrații au hotărât amânarea. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se va prezenta, din nou, în fața instanței pe data de 18 ianuarie.

Citește și: Luxul în care își face Bodi arestul

Astfel, afaceristul se va întoarce în Capitală și va rămâne în continuare în arest la domiciliu până în momentul în care instanța va lua o decizie în cazul său. Detalii AICI.

Unde își continuă Bodi arestul

Casa din Pipera în care stă fostul soț al Biancăi Drăgușanu este construit în stil mediteranean și are o suprafață utilă de 300 mp. Suprafața terenului este de 1200 mp, iar în curte este piscină și foișor. 

Citește și: Alex Bodi, arestat pe baza denunțului unei foste soții pe care a dus-o să se prostitueze în Germania

În vară, Alex Bodi a scos la vânzare vila de lux din Pipera, iar prețul este de 875.000 de euro.

Dosarul lui Bodi

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost arestat, luna trecută, în dosarul deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Alături de Bodi, au fost arestate preventiv alte șapte persoane printre care nașul de cununie al lui Bodi, interlopul Adrian Tîmplaru și Alin Andrei Nicolae zis "Impresie". 

Alex Bodi a fost denunțat la parchet în luna septembrie 2020 de una din fostele soții, Silvia Iulia Sălăgean. Aceasta le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț. Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar aceasta îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care acesta le face, conform referatului pentru propunerea de arestare întocmit de procurorii DIICOT Craiova. 

Pe lângă infracțiunile de proxenetism și trafic de persoane, procurorii DIICOT Craiova îl mai acuză Alex Bodi și pentru faptul că, pe 17 martie 2018, l-ar fi amenințat pe un anume Robert Avram cu acte de violență pentru ca acesta din urmă să-i plăteacă o taxă de protecție de 5.000 de euro.

Tîmplaru este liderul rețelei de crimă organizată care face obiectul  dosarului instrumentat de DIICOT Craiova. El a fost locotenentul unuia dintre cei mai temuți interlopi din Europa, Ion Clămparu.

După ce Clămparu a fost arestat, Tâmplaru și-a dezolvat propria rețea e trafic de prsoane și proxenetism, iar unul dintre locotenenții săi este Alex Bodi, finul său, care a fost însurat cu Bianca Drgăușanu. În primăvară, după ce s-au despărțit, fosta sa soție a povestit despre violențele îndurate de la Alex Bodi.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te