Frații interlopi Franco și Marco Kalu, care băteau victimele cu ciocanul de șnițele, sunt căutați

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 27.07.2022 - 19:14
Frașii interlopi Franco și Marco Kalu au mari probleme cu legea Foto: Facebook

Frații interlopi Marco și Franco Kalu au probleme cu legea. În timp ce Franco a rămas fără casă în urma divorțului, fratele său, Marco, a fost dat în urmărire după ce a bătut doi tineri în WC-ul unui club. Amândoi sunt acuzați și de sechestrarea și torturarea unui bărbat.

SHARE

Interlopul Alexandru Claudiu Pascu, zis Marco Kalu, a fost dat în urmărire internațională fiind acuzat că a bătut doi tineri în toaleta unui club din București, dar și de sechestrarea și torturarea unui bărbat, și de conducere sub influența drogurilor. 

Citește și: VIDEO Interlopul oltean Rechinu și-a blocat extrădarea din Mexic chiar dacă l-a părăsit și avocatul

Cunoscut sub numele de Marco Kalu, Alexandru Claudiu Pascu este fiul temutului lider interlop din Sectorul 1 Marcel Kalu, aflat, la rândul său, în urmărire intenațională.

Citește și: Cum a corupt-o interlopul oltean Rechinu pe frumoasa politiciană Laura Fernández

Magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au motivat condamnarea de 1 an și 3 luni de închisoare cu executare, pe care acesta a primit-o pentru lovire sau alte violențe în forma agravată. Conform datelor oficiale menționate în dosarul de condamnare, la data de 19 fenbruarie 2017, în jurul orei 2:30, în timp ce se afla în toaleta unui club bucureștean, Marco Kalu a bătut doi bărbați.

Citește și: Interlopul Kalu rămâne și fără casă după ce a vrut să-l ucidă pe Românu din cauza soției

Cele două victime, care participau la o aniversare, se aflau la baie și ar fi început să se ironizeze reciproc și să-și arunce înjurături. Deodată, Marco Kalu, aflat și el l-a toatelă, a considerat că injuriile i se adresează și i-a tras un pumn în față unuia dintre cei doi. Bărbatul lovit a căzut ca fulgerat pe gresie, după care Kalu, extrem de nervos, a început să-l calce în picioare.

Citește și: VIDEO Un hoț român și Miss Earth din Mexic au furat 45 de sticle de vin care costau 1.648.500 €



Speriat, amicul victimei a încercat să pună capăt atacului și s-a băgat între cei doi. Faptele ulterioare au dovedit că nu a fost idee bună, în condițiile în care fiul lui Marcel Kalu nu a stat la discuții și i-a dat un pumn în față, cu toată puterea. În urma loviturii, bărbatul a căzut inconștient la pământ, lângă prietenul său, revenindu-și abia la camera de gardă a Spitalului de Urgență Floreasca. Conform rapotului medico-legal, după pumnul primit acesta a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale.

Franco Kalu, condamnat pentru tentativă de omor

Interlopul Franco Pascu, zis Kalu, fostul iubit al Otiliei Bilionera, și membru al uni grupări specializate în răpiri și spart dinții cu ciocanul de șnițele, a rămas și fără casă. Judecătorii au decis ca apartamentul lui Kalu să fie vândut pentru acoperirea despăgubirilor.

Curtea de Apel a confirmat decizia Tribunalului București prin care apartamentul lui Franco Pascu, zis Kalu, era pus sub sechestru în vederea valorificării pentru acoperirea despăgubirilor acordate victimei și a chetuielilor de judecată.

Citește și: Un tirist român și-a dat întânire cu "Îngerul Dulce" care a venit cu prietenul și l-a electrocutat

Kalu a fost condamnat, anul trecut, la opt ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de omor. 

Citește și: Cum a plătit interlopul Oiță un asasin ca să-i ucidă partenerul ce nu voia să investească în cocaină

Franco Kalu și Giani Hingheru, l-au înjunghiat de mai multe ori, în urmă cu patru ani, pe Răzvan Lucan, zis Românu, chiar în fața ambasadei Chinei. A fost o răfuială în lumea interlopă, iar totul ar fi plecat de la soția lui Lucan, care ar fi avut, cu doar câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu un membru al clanului din care face parte Kalu.

Implicați alături de Mario Iorgulescu în dosarul de sechestrare de persoane

În septembrie 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut alături de alte trei persoane pentru lipsire ilegală de libertate și loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului după o plângere penală a lui V.D.I.

Acesta a reclamat că Mario Iorgulescu l-a chemat într-un apartament din București sub pretextul restituirii unei sume de bani iar acolo, ajutat de frații Kalu, l-au bătut, înjunghiat și lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore. Ulterior, acesta a fost amenințat pentru a-și retrage plângerea.

Victima a spus în proces că banii (500 euro) erau dați cu împrumut lui Mario pentru ca acesta să-și găsească o locuință cu chirie, după o ceartă cu tatăl lui.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te