Interlopul Calu și sexy-PRM-ista de la AUR, eliberați în dosarul rețelei de prostituție din Tenerife

DE Adrian Costin | Actualizat: 09.04.2021 - 12:07
Interlopul Calu, eliberat în dosarul rețelei de prostituție din Tenerife. Și sexy-PRM-ista Ancuța Cârcu e liberă Foto: Facebook

Interlopul Mihai Moldovan, zis Calu, și complicii din dosarul rețelei de prostituție din Tenerife sunt cercetați în stare de libertate după ce au stat două luni în arest preventiv. În același dosar a fost arestată și sexy-PRM-ista Ancuța Cârcu, trecută acum la AUR.

SHARE

Tribnalul Cluj a decis că Mihai Moldovan, Flaviu Oltean, Andrei Robert Cladoveanu, Alexandru Tandură, Dan Alexandru, Laura Luminița Micu și Silvia Mirela Cocoloș pot fi cercetați în libertate, fiind impusă măsura controlului judiciar.  

Citește și: Medicul Denciu, eroul anului în Belgia, jignit de Flavia Groșan în România: „Eroul" care s-a ars

În același dosar, sexy-PRM-ista Ancuța Cârcu, trecută între timp la AUR, a fost arestată pe 5 martie și pusă în libertate 19 zie mai târziu, tot de către Tribunalul Cluj, care a anulat decizia Judecătoriei Turda.

Citește și: Interlopul Corduneanu, care a cerut bitcoin ca taxă de protecție pentru o videochatistă, eliberat

La sfârșitul lunii decembrie polițiștii din Turda făceau percheziții în 16 locuințe (în Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid).

Vali Nebunu către Romi Neguș: Am dat jos mâna unuia cu sabia, a rămas atârnată în piele și tendoane

Legătura dintre sexy-PRM-ista de la Aur și Calu

Ancheta, desfășurată în colaborare cu Poliția Națională Spaniolă, viza o grupare de interlopi români ce pusese stăpânire pe prostituția din Tenerife. 
 

Ca urmare a perchezițiilor din data de 2 februarie, Mihai Moldovan, zis Calu, și alte cinci persoane au fost arestate pentru o perioadă de 30 de zile. Mandatul a fost prelungit apoi cu alte 30 de zile.

Procurorii au mers pe firul faptelor și, la 5 februarie, au solicitat Judecătoriei Turda arestarea a încă patru persoane aflate în Spania: Gheorghe Săiceanu  (acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei iberice, finul lui Mihai Moldovan),  Sorin Marius Alexoae, Robert Valentin Negoescu (locotenentul lui Săiceanu) și Viorica Ancuța Cârcu. 

Conform anchetatorilor, Calu a facilitat activitata de proxenetism, stabilind legătura dintre Gheorghe Săiceanu și Flaviu Oltean, zis Naposim, ambii fiind finii intelopului. Săiceanu era în Tenerife de aproximativ de 18 de ani și se cunoștea cu Ancuța Cârcu și aceasta fiind stabilită de mulți ani în Spania.

Cei în cauză sunt bănuiți că în perioada 2017-2020 ar fi înlesnit practicarea prostituției a unui număr de 15 persoane pe teritoriul Spaniei, Germaniei, Austriei, Belgiei și Angliei, beneficiind de foloase materiale în urma acestei activități.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul de 48 de ani, din municipiul Turda, ar fi încercat, prin corupere, să determine persoanele vătămate să-și modifice declarațiile în fața organelor de cercetare penală.

Pentru că o parte din persoanele implicate nu se aflau în țară, instanța a decis să amâne audierile pentru începutul lunii martie.

La 5 martie, doar Ancuța Cârcu a venit din Spania și s-a prezentat în instanță, iar Judecătoria Turda a decis arestarea ei pentru 30 de zile. La 23 martie, Tribunalul Cluj a decis eliberarea acesteia. 

Viorica Ancuța Cârcu, este fostă membră PRM, pe listele căruia a și candidat la parlamentare în 2012.

Ulterior, aceasta  a plecat cu scandal din partid, după ce l-a acuzat de viol pe Corneliu Vadim Tudor. Ancuța Cârcu a devenit membru al partidului AUR, conform adeziunii postate de ea pe Facebook. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te