Interlopul Bebino, zis King Kong, este din nou liber. Ce i-a transmis Mircea Nebunu

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 02.12.2021 - 12:28
Interlopul Bebino, zis King Kong, este din nou liber Foto: observatornews.ro

Interlopul Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, este acuzat că a încercat să influențeze, cu forța, un martor din dosarul de tentativă de omor în care este judecat pentru că i-ar fi tăiat gâtul unui alt interlop.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Bebino este unul dintre cei mai periculoși membri ai clanului Sportivilor. Anul trecut, abia a scăpat cu viață după o încăierare între două grupări de interlopi care a avut loc în zona Tei Toboc. 

Citește și: O studentă la Petrol și Gaze, acuzată că a decapitat o pisică în camera de la cămin. Ar fi un ritual

O încăierare între membrii Clanului Spotivilor și o grupare rivală s-a lăsat cu înjunghierea lui Bebino după un atac condus de interlopul Cezar Petcu, zis Joe, în ianuarie 2020.

Citește și: Clanul Sadoveanu organizează tombole cu mașini de lux

Bebino a fost la un pas de moarte pentru că suferise mai multe răni grave. El a rămas, de altfel, fără două degete care i-au fost amputate cu sabia. 

Citește și: Vrăjitorii din Ploiești cu „harul" înșelăciunii, liberi iar. Au vrăjit 18.000 € doar de la o femeie

Bebino şi doi membri ai unui clan rival, Cezar Roberto Petcu, zis Joe şi Constantin Mohamed Ionescu, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor.

Citește și: Interlopul Tyson către Robert Nica și Joe: Eu sunt șmecherul vostru. Nica, ești un măscărici

Bebino ar fi scos cuțitul și i-ar fi tăiat gâtul lui Florin Împușcatu, unul dintre adversari. Ulterior, a fost tăiat, la rândul său, pe tot corpul, pierzându-și inclusiv două degete. Tot atunci, Marian Romeo Mitică, zis Chioru, care îl însoțea pe Bebino, a reușit să scape cu fuga.

Citește și: Cum proceda interlopul „reporter" care jefuia românii prin benzinării în străinătate

Apoi, Bebino ar fi dat procurorilor DIICOT mai multe detalii legate de modul în care funcționa gruparea de trafic de cocaină conduse de Marian Bejan și rolul pe care îl avea, la acel moment, comisarul șef Robert Badea, ofițer în cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate București.

Arestat din nou pentru amenințarea unui martor, apoi eliberat la cererea procurorilor

Bebino și alți doi interlopi au fost săltați din nou în luna august a acestui an după ce o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințată și autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a o determina să ofere, în fața instanței, declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Citește și: Interlopul Bebino, achitat: Nu el l-a tăiat la gât pe Împușcatu

Bebino este acuzat că a încercat să influențeze, cu forța, un martor din dosarul de tentativă de omor în care este judecat. 

Judecătoria Sectorului 4 a dispus acum câteva zile punerea în libertate a lui Bebino sub cotrol judiciar. Tot sub control judiciar se află și presupușii complici ai acestuia, Marian Ionuț Petre și Robert Cristian Giurgiu. 

Cei trei nu au voie să se apropie de Marian Romeo Mitică, zis Chioru, și de Costin Barbu cu care nu au vie să ia legătura nici direct, nici idirect. De asemenea, cei trei nu au voie să ia legătura cu încă 25 de martori. 

Citește și:  Interlopul Mircea Nebunu către Bebino: 50 de ani să-ți dea ăștia, sclavule. Tu i-ai legat pe toți

Bebbino s-a dus neanunțat la o petrecere la care se aflau Marian Chioru și Costin Barbu și i-ar fi amenințat pe aceștia. 

Mircea Nebunu: Tu ai legat o jumate din România, i-ai legat pe toți și te-ai legat singur

În vară, când a fost arestat, Bebino a spus că de vină ar fi Mircea Nebnu, liderul clanului Sportivilor.

Citește și: Richard, asasinul lui Emi Pian, și frații Ciprian și Grațian Pian, cât pe ce să scape din arest

Mircea Băluș, zis Nebunu, a fost foarte deranjat de declarațiile lui Bebino, așa că i-a transmis un mesaj live.

"Ai strigat a televizor că te-am legat eu? Cu te-am legat, mă? Ai vreo declarație? Păi tu ai legat toată România. Înjuri de familie, înjuri de alea.

Eu sunt plecat în străinătate, una la mână, a doua la mână tu nu ai avut niciun conflict cu mine și a treia la mână tu ești o stricăciune de om care faci numai rele. Ai legat toată lumea posibilă și imposibilă. Toți, ca să vă dați mari ziceți de numele meu.

Citește și: Polițist înregistrat cerșind șpagă, condamnat cu suspendare pentru reintegrare. Vine pensia specială

Te-ai legat singur, frate. Când dai cu pumnii și spargi o mașină te legi singur și te duci singur la pușcărie.

Suntem în 2021, vii tu să deranjezi oamenii, să înjuri tu de familie la televizor.

Am avut vreun dosar împreună, am avut noi ceva de împărțit ca să strigi că te-a legat Mircea Nebunu? Am eu vreo declarație? Te-ai legat tu singur de măgăriile care le faci și de prostiile care le faci. Nu te-a pus nimenea să le ceri alora 500 de euro ca să te duci acolo să faci belea cu oamenii ăia în Tei. De i-ai băgat și pă ăia la pușcărie. I-ai legat pe oameni. Tu ai legat o jumate din România, i-ai legat pe toți și te-ai legat singur", i-a transmis Mircea Nebunu.

Între timp, Mircea Nebnu a fost dat și el în urmărire internațională pentru că se sustrage executării pedepsei cu închisoarea. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te