Interlopul Bebino, audiat în urma unor percheziții la traficanți de droguri în București și Călărași

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 24.01.2024 - 13:01
Interlopul Bebino, audiat în urma unor percheziții la traficanți de droguri din Bucureși și Călărași Foto: Facebook

Interlopul Bebino este audiat în urma unor percheziții la traficanți de droguri din Bucureși și Călărași. Bărbatul ar fi fost implicat, în urmă cu câteva zile, într-o răfuială în Chiajna. Acum trei ani abia a scăpat după ce a fost tăiat cu cuțitul într-o altă răfuială.

SHARE

Interlopul Marius Alecu, zis Bebino, este audiat în urma unor percheziții la traficanți de droguri din București și Călărași.

Acum două zile, s-a spus că  Bebino ar fi fost împuşcat într-un schimb de focuri cu o bandă rivală din Chiajna, iar cel care a tras, a dispărut.

Însă interlopul a negat că ar fi fost împușcat, spunând că a fost prin zonă, dar la distanță de incident. 

În ultima vreme, Bebino se apropiase de interlopul Costel Litrașu, din Chiajna, cei doi fiind implicați în mai multe scandaluri. 

Interlopul Bebino, audiat în urma unor percheziții la traficanți de droguri din București și Călărași

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT au efectuat şase percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi judeţul Călăraşi, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Citește și: VIDEO Interlopul Bebino spune că n-a fost împușcat: Eram pe acolo, dar la depărtare

"Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2023 - ianuarie 2024, două persoane ar fi comercializat, respectiv ar fi intermediat comercializarea unor cantităţi de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul Bucureşti", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Printre persoanele audiate s-ar afla și Bebino, conform unor surse apropiate anchetei.

Bebino, implicat în mai multe scandaluri violente

Bebino a fost victima unei încăierări violente, și era să-și piardă viața, acum trei ani, când un alt interlop i-a tăiat două degete cu sabia.

Anul trecut, Interlopii Bebino, Litrașu și Aticu l-au bătut, în martie, pe "Prințișorul din Tărtășești" la o petrecere organizată în salonul tatălui acestuia, fost primar. Nuțu Cămătaru a convins victimele să nu depună plângere.

Citește și: Interlopul Joe, care i-a tăiat lui Bebino două degete cu sabia, și-a retras cererea de eliberare

Cum a rămas Bebino fără două degete

În 2020, înainte să fie arestat, interlopul Marian Bejan, considerat lordul drogurilor din București, a intrat în conflict cu Marius Alecu, zis Bebino, membru al grupării Sportivilor.  

Citește și: Interlopul Costi Litrașu, scandal din arest, cu fratele verișoarei campioane la culturism: Sifonar

Bejan l-a angajat pe Cezar Petcu, zis Joe, un cunoscut de-ai săi din zona Tei Toboc, căruia i-ar fi spus că îi dă 10.000 de euro pentru viața rivalului său din cartierul Berceni.

Deoarece Joe a considerat că 10.000 de euro este o sumă prea mică pentru o crimă, a acceptat să bage cuțitul în Bebino, dar să-i provoace doar răni superficiale.

Citește și: Interlopul Bebino, zis King Kong, 10 ani de pușcărie pentru că l-a amenințat cu moartea pe Chioru

În ianuarie 2020, Bebino a fost atras într-o ambuscadă și a fost tăiat de mai multe persoane, pe o stradă din Tei Toboc. În urma loviturilor, acesta și-a pierdut inclusiv două degete, conform Gândul.

Bebino a fost la un pas de moarte pentru că suferise mai multe răni grave. El a rămas, de altfel, fără două degete care i-au fost amputate cu sabia. 

Bebino ar fi scos cuțitul și i-ar fi tăiat gâtul lui Florin Împușcatu, unul dintre adversari. Ulterior, a fost tăiat, la rândul său, pe tot corpul, pierzându-și inclusiv două degete. Tot atunci, Marian Romeo Mitică, zis Chioru, care îl însoțea pe Bebino, a reușit să scape cu fuga.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te