Interlopii Bebino, Aticu și Litrașu l-au bătut pe ”Printisorul din Tărtășești” de ziua lui

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 14.06.2023 - 16:18
Interlopii au făcut scandal în Tărtășești Foto: captură Cancan
Interlopii au făcut scandal Fot: Colaj/Cancan.ro

Interlopii Bebino, Aticu, Litrașu și Victor Barbu, cel care l-a tăiat pe Elvis Pian, acum câțiva ani la un botez, au făcut scandal la o petrecere din Tărtășești. Aticu și Litrașu erau sub control judiciar astfel că vor ajunge direct la închisoare.

SHARE

Interlopii Bebino, Aticu, Litrașu și Victor Barbu, cel care l-a tăiat pe Elvis Pian, acum câțiva ani la un botez, au făcut scandal la o petrecere de milionari. 

Incidentul a avut loc la ballroom-ul Rudem din Tărtășești, locație deținută de fostul primar al localității, Ion Rusu, și de fratele lui, Viorel.

Interlopii Bebino, Aticu, Litrașu și Victor Barbu, au făcut scandal la petrecerea ”Prințișorului de la Tărtășești”

Cei patru au venit neinvitați la petrecerea dată de ziua unuia dintre copiii patronului localului. Scandalul a început când fratele sărbătoritului a cerut lăutarului să urce pe scenă să cânte. 

“Pințișorul de la Tărtășești” a fost bătut de interlopi. Aceștia aveau la ei cuțite și pistoale cu glonț. Unul dintre bătăuși l-a lovit cu un baston telescopic din metal în cap pe Marius Rusu, fratele sărbătoritului, care s-a ales cu șapte copci la cap.

 

Citește și: Costel Litrașu, autorul „măcelului” din Chiajna, alianță cu interlopul King Kong. Poliția în alertă

Bebino și Litrașu sunt sub control judiciar și, în mod normal, ar trebuie să ajungă direct la închisoare în urma scandalului la care au luat parte, scrie cancan.ro.

Scandalul a început în jurul orei 2 dimineața în momentul în care manelistul Luis Gabriel cânta la masa atacatorilor. Poliția a stabilit că Aticu a scos un pistol însă nu l-ar fi folosit. 

Bebino și Litrașu se află sub control judiciar, iar după acest scandal în care au fost implicați ar trebui să ajungă după gratii.

Pe timpul nopții, când Luis Gabriel cânta la masa atacatorilor, a început dezmățul. De față era și Cristian Tudorache, primarul în exercițiu din Tărtășești, care ar fi fugit în momentul în care conflictul a escaladat.

Litrașu ar fi primit o lovitură în plin de la unul dintre invitați și ar fi rămas inconștient. Nici Aticu, finul lui Nuțu Cămătaru, nu ar fi foarte protejat după ce a rupt relațiile cu nașul său.

Alianța interlopilor

Costi Litrașu ar fi reușit să facă una dintre cele mai periculoase alianțe, care îi permite să controleze cu autoritate comuna Chiajna, acolo unde a reușit să se impună după ce i-a măcelărit pe principalii săi rivali, după ce i-a prins într-o ambuscadă.

Citește și: Interlopii Șpac, Aticu și Box, locotenenții Cămătarilor, recuperatori și pentru o clinică privată

Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi fost văzut în compania altor doi interlopi cunoscuți ca persoane violente. 

Este vorba despre interlopul Bebino, poreclit și King Kong din Berceni și fostul om de mare încredere al clanului Cămătarilor, Alexandru Stoica, zis Aticu.

Anchetatorii susțin că cei trei ar fi participat, recent, la o petrecere zgomotoasă, organizată la Chiajna, însă până la apariția echipajelor de poliție apucaseră să dispară, scrie spynews.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te