FOTO Margherita de la Clejani, înjunghiată în piept pe stradă. Atacatorul a mai făcut o victimă

DE Alin Crișan | Actualizat: 18.08.2022 - 18:30
Margherita de la Clejani - Foto: Facebook/Margherita din Clejani
Facebook/Margherita din Clejani
Facebook/Margherita din Clejani

Margherita de la Clejani, la un pas de o tragedie după după ce un bărbat a atacat-o pe stradă cu o lamă de bisturiu. Se pare că nu este singura lui victimă, însă din fericire ambele au scăpat cu viață, având nevoie doar câteva îngrijiri medicale.  

SHARE

Margherita de la Clejani, la un pas de moarte

Incidentul șocant a avut loc în seara de 17 august, în timp ce Margherita se plimba pe o stradă din Capitală. Atacatorul a apărut pe o trotinetă, a scos o lamă de bisturiu și a încercat s-o înjunghie în piept!

Din fericire, viața ei nu a fost pusă în pericol. Însă a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO Blindate de „colecție”, donate pentru front. Daimler Ferret a ajuns în Ucraina

Poliția Capitalei a oferit câteva detalii și despre cea de-a doua victimă a agresorului.

”La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de Fanatik, Margherita de la Clejani a fost înjunghiată de un bărbat care mergea pe trotinetă. Respectivul a atacat-o pe fata Clejanilor cu un cuțit pe care i l-a înfipt în zona pieptului.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie. Despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat. Acesta se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul Poliției.

Citește și: Severin, manipulare și „fake news” după participarea la o conferință despre securitate în Moscova

În noiembrie 2021, judecătorii au condamnat-o pe Margherita de la Clejani. Aceasta a fost prinsă conducând sub influența stupefiantelor.

”Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, se indică în decizia instanţei.

Citește și: Profesorii debutanți, 100 lei în plus la salariu. Veniturile dascălilor cresc, în medie, cu 150 lei

Mai precis, magistrații Curții de Apel București i-au înăsprit sentința pe care o primise anul trecut. Și împotriva căreia Parchetul a depus apel. Margherita de la Clejani fusese condamnată inițial la plata unei amenzi penale de 16.000 de lei. Iar judecătorii de la Curtea de Apel București i-au schimbat sentința, majorându-i suma la 40.000 de lei, potrivit ciao.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te