Focarul de COVID-19 de la abatorul din Timișoara ia amploare: 56 de pozitivi în 24 de ore

DE Vlad Turcanu | Actualizat: 18.07.2020 - 22:37

Activitatea unei unităţi de procesare carne din judeţul Timiş a fost suspendată după ce 56 de persoane au fost confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, numărul total de infectări din această unitate ajungând la 93 de persoane.

SHARE

„În urma testărilor COVID-19 efectuate angajaţilor unei unităţi de procesare carne de pe raza judeţului Timiş, dupa apariţia primelor cazuri pozitive în rândul acestora, s-au depistat pozitiv, în ultimele 24 ore, un număr de 56 persoane. Până la această dată, la nivelul întregii unităţi, sunt confirmate 93 de persoane pozitive. Pe acest considerent s-a decis suspendarea activităţii întregului obiectiv, pentru o perioadă de 7 zile, cu posibilitate de prelungire în caz de nevoie", informează DSP Timiş.

Unitatea îşi va relua activitatea după efectuarea unei igienizări şi dezinfecţii riguroase, precum şi după testarea personalului cu maxim 48 de ore înainte, cu rezultat negativ.

Anchetele epidemiologice sunt în desfăşurare, personalul de specialitate din cadrul DSP Timiş fiind în teren pentru a lua toate măsurile limitării focarului.

Deoarece persoanele depistate pozitiv nu prezintă simptome care să pună probleme medicale deosebite, acestea se află în izolare, precizează sursa citată.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te