Fetița care a murit uitată în cadă ar fi fost filmată de mama ei învârtindu-se în mașina de spălat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 21.09.2021 - 14:59
Mama fetiței care a murit uitată în cadă a fost arestată. Ancheta a scos la iveală și faptul că fetița ar fi fost băgată în mașina de spălat chiar de către mama ei Foto: BZI

Sofia, fetița de doi ani care a murit după ce a fost lăsată nesupravegheată în cadă, ar fi fost maltratată chiar de mama ei. Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, copila ar fi fost învârtită în mașina de spălat chiar de către mama ei care a păstrat totul în telefon.

SHARE

Sofia a fost dusă la spital chiar de către mama ei, acum aproximativ o săptămână, însă medici nu au mai putut s-o salveze.

Citește și: „Nu te vaccina", sloganul de pe camionul unei firme de pompe funebre din SUA care a devenit viral

Mama copilei a spus că a lăsat-o nesupravegheată pe fetiță doar pentru cîteva minute, însă a fost destul de rezervată în discuțiile pe care le-a avut cu medicii.

Citește și: Cum au furat Burtea, Bibi și Părăuță 250.000 de euro și au fost prinși când îi spărgeau la mare

Cum decesul unui copil în astfel de condiții trebuie anchetat, și pentru că rudele fostului soț al femeii au spus că mama era violentă, a fost deschis un dosar penal. În urma unor discuții purtate cu mama micuței și cu concubinul acesteia, oamenii legii au decis că cei doi trebuie reținuți.

Mădălina Pristavită și Ionuț Rausanu, concubinul ei, au fost într-un final arestați pentru 30 de zile pentru ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorilor. Ancheta polițiștilor nu s-a oprit însă aici.

„Din primele investigații s-a stabilit că minora în vârstă de aproximativ 2 ani a murit cel mai probabil prin înec, diagnosticul fiind asfixiere. Pe trupul copilului s-au descoperit mai multe vânătăi vechi. Urmează ca examenele de laborator să stabilească cauza exactă a decesului celei mici”, au precizat reprezentanții Institutului de Medicină Legală (IML) din Iași.

Mama fetiței a păstrat în telefon filmare cu mometul în care a băgat-o în mașina de spălat

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii „BZI” că mama micuței Sofia ar fi lovit-o în trecut de mai multe ori. Mai mult decât atât, micuța Sofia ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ar fi fost băgată în mașina de spălat de către mama ei, iar pentru ca totul să fie mai șocant, cea care i-a dat viață a pus mașina de spălat în funcțiune.

Povestea șocantă a ieșit la iveală după ancheta polițiștilor. Mădălina Pristavita și-a băgat fetița în mașina de spălat și a pus-o în funcțiune. Practic, timp de mai bine de un minut, copila a fost „învârtită” de mașină. Pentru ca scena să fie de-a dreptul șocantă, în tot acest timp mama fetei filma scena. Poate că povestea nu ar fi ieșit niciodată la iveală dacă Mădălina, mama micuței Sofia, nu ar fi păstrat filmarea în telefon, conform BZI.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te