Distrus de pierderea soției, lumea lui Ionuț s-a sfârșit. S-au răgăsit în ceruri. 2 copii pe drumuri

DE Daniel Toșa | Actualizat: 25.04.2023 - 10:05
Distrus de pierderea soției, lumea lui Ionuț s-a sfârșit. S-au răgăsit ceruri. Doi copii, pe drumuri - Foto: Facebook/ Colaj Newsweek

Dramă cruntă suferită de un cuplu din din Corabia, județul Olt. Soția a a murit la doar 29 de ani, la scurt timp după ce a adus pe lume al doilea copil. Acum a venit rândul soțului să o urmeze în Împărăția Cerurilor după ce inima sa fărâmată de durere a cedat.

SHARE

Cuplul din Corabia, județul Olt, credea că viața lor era perfectă, însă iluzia a fost spulberată într-o singură zi. 

Distrus de pierderea soției, lumea lui Ionuț s-a sfârșit. S-au răgăsit ceruri. Doi copii, pe drumuri

Soția lui Ionuț era însărcinată în 38 de săptămâni și se pregătea să îl aducă pe lume pe băiețelul lor undeva în jurul datei de 25 decembrie. În data de 17 decembrie, doamna doctor care i-a supravegheat sarcina a chemat cuplul pentru internare.

La ora 9 dimineața, Cristina a fost supusă unui examen medical care a confirmat starea de bine a fătului. După administrarea a două fiole de calciu, cuplul a fost informat că urmează să revină la ora 1 după-amiaza pentru a continua procedurile medicale.

La ora 10 dimineața, după ce i s-au administrat cele două fiole, Cristina a început să aibă dureri de spate. Ionuț a vorbit cu soția sa la telefon, pe Facebook, pe cameră și a fost informat că aceasta se simțea din ce în ce mai rău.

Citește și: SURSE Guvernul stopează angajările la stat și reduce 10% din cheltuieli. Nu vor fi tăieri bugetare

La ora 5.45 dimineața, Cristina a mers la baie și a eliminat o cantitate semnificativă de sânge. Asistenta medicală a informat-o pe Cristina că a pierdut placenta. De atunci, Ionuț nu a mai reușit să comunice cu soția sa, iar la ora 5.35 după-amiaza, aceasta a născut în mod natural.

Complicațiile au început să apară în câteva ore după naștere, iar starea de sănătate a Cristinei s-a înrăutățit rapid. Ionuț a aflat că a durat prea mult timp până când medicul a ajuns la spital și că soția sa a fost transferată la Craiova la ora 2 dimineața, la 7-8 ore după naștere.

Citește și: Putin pregătește atacuri asupra Occidentului. Prima țara vizată despre care a și strâns informații

În ambulanță, Cristina a făcut un stop cardio-respirator și a fost transferată fără pungă de sânge. După ce a ajuns la Craiova, starea de sănătate a Cristinei a continuat să se înrăutățească, iar medicii au încercat să o resusciteze fără succes. Cristina a murit în urma complicațiilor medicale.

„Ucis” a doua oară

Cu toate eforturile și speranțele sale, Ionuț nu a putut să o aducă înapoi pe Cristina, dar a luptat din răsputeri pentru a-și crește cei doi copii mici.

Din păcate, moartea l-a învins și pe el, doborându-l în urma unui infarct. Această tragedie inimaginabilă a lăsat doi copii în urmă, fără „mami și tati”, iar comunitatea locală a fost răvășită de această veste devastatoare.

Gândul că cei doi copii vor crește fără părinții lor iubiți este pur și simplu copleșitor. Însă, putem înțelege că dragostea părinților lor a fost atât de mare încât a continuat să dăinuie chiar și după ce au părăsit această lume.

Este o pierdere uriașă pentru această familie, dar și pentru comunitatea locală, care a văzut cum un om dedicat și iubitor a fost răpus de suferință și durere, potrivit Observatornews.

 „Când lumea se sfârșește”

 „Când lumea se sfârșește!! Nu am putut să trecem peste această tragedie...Ieri, 23 Aprilie 2023, Caporal Toncu Ionuț, încadrat la UM 01252, Caracal se va întâlni cu soția lui sus în ceruri. Soția a dat naștere la doi copii, iar la nașterea celui de-al doilea a murit.

O tragedie fără cuvinte! Ionuț Toncu( Alfred) a murit ieri în urma unui infarct. Doi copii au rămas orfani de mamă și de tată....Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, camarade! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei! Lacrimi! Doar lacrimi!”

"Simt un gol imens în suflet.... un gol care.... ma termina pe dinăuntru ...... Cum e posibil asa ceva???? Doi copilași au rămas fără tine... doi copilași, sufletul tău..ce fac ei acum fără tine? Doar pe tine te mai aveau..au pierdut-o pe mamica lor și acum și pe tine.... Sunt atâtea întrebări fără răspuns.... ? Odihna veșnică prietenul meu iubit! Nu pot sa cred... prefer sa cred ca este un coșmar!"

"Știi care este singurul lucru pe care îl avem cu adevărat pe această lume? Timpul. Pentru că așa cum venim, așa și plecăm. Cu mâinile goale.Fă-ți timp pentru a respira conștient, inspirând și expirând încet.." Dumnezeu sa te odihnească în pace Ionut Alfred ????????Ti-ai găsit liniștea lângă Cristiana....de acolo de sus aveți grija de îngerașii voștri...", sunt doar câteva dintre mesaleje celor care i-au cunoscut pe cei doi.

Această poveste tragică rămâne ca un memento că viața poate fi fragilă și că trebuie să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl avem împreună cu cei dragi.

Este o îndemnare la compasiune și empatie față de cei care au suferit o astfel de pierdere și o încurajare către toți să fim mai atenți și mai iubitori cu cei din jurul nostru, pentru că nu știm niciodată cât timp avem împreună.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te