Detalii înfiorătoare în cazul elevei olimpice din București moartă la Neamț. Ce spune ambulanțierul

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 15.12.2023 - 17:05
Medicii au încercat să resusciteze fata dar nu au reușit Foto: Facebook: IGSU (imagine cu rol ilustrativ)

Apar noi detalii înfiorătoare în cazul Sharei, eleva olimpică din București, care a murit în casa unui tânăr din Neamț. Ambulanțierul a fost înregistrat în timp ce promitea că îl va scăpa de acuzații pe băiat.

SHARE

Tatăl Sharei, adolescenta din București decedată în casa unui tânăr cunoscut pe internet, la Neamț, face dezvăluiri uluitoare în cazul morții acesteia.

El spune că ancheta nu s-a desfășurat corect și prezintă imagini în care unul dintre ambulanțieri îi promite tânărului că va scăpa de acuzații.

Detalii înfiorătoare în cazul elevei olimpice din București, moartă la Neamț. Ce spune ambulanțierul

În spațiul public au apărut imagini de pe camera de supraveghere a familiei tânărului în casa căruia a murit Shara. Pe înregistrare se aude cum un ambulanțier spune că acesta va scăpa de acuzații, potrivit Antena 3 CNN.

”La ora 12:03 a intrat în casă. A plecat la ora 2:30 din București și a ajuns la Piatra Neamț la 8:30”, a spus tatăl Sharei. Apoi a povestit că fata și tânărul care a luat-o din gară au fost la mall ”după care el s-a dus și a cumpărat niște droguri și la rândul lui, în noaptea aceea, a distribuit droguri la 10 băieți”.

 ”În video se aude cum a trântit-o și a ieșit din cameră. Se duce, o cheamă pe mama lui. Se vede cum își ia drogurile, le bagă în buzunar și iese. Mai târziu puțin se vede cum se duce și le aruncă în toaletă și trage apa. Dar merge de două ori acolo”.

Citește și: Ultimul mesaj al Sarei, olimpica din București, înainte să moară la Neamț: ”Noapte bună! Sunt ruptă”

Părintele fetei spune că a fost chemată ambulanța prea târziu. Medicii întreabă dacă adolescenta a făcut avort.

”Da, din cauza sângelui care era pe jos. Ea, ultimul semn de viață l-a dat la ora 1:23. Atunci s-a mai auzit o dată și la revedere, nu a mai dat niciun semn. Tatăl lui, la 1:30, zice nu are puls, nu se simte nimic. Deci tatăl lui, până să ajungă echipajul de salvare.

Citește și: Adolescenta din București a murit la Neamț, în casa unui traficant de droguri. Tatăl fetei, audiat

Ei puteau să sune de atunci, să trimită mai repede pentru că este grav. Ei au spus că a leșinat și că îi curge puțin sânge. Nici măcar nu mi se pare că au făcut o anchetă corespunzătoare, sau nici nu știu cum să îi spun.

Eu cred că acest individ trebuia dus în primă fază la IML, să i se recolteze probele biologice, după care luat la secție și făcută o anchetă mai amănunțită.

Se aude și cum unul dintre ambulanțieri iese în garaj, îl sună pe un șef de-al lui și îl întreabă ce să le spună celor de la București. Se aude... Îi spune că nu are semne de violență și că o să-i găsească ei ceva când o desfac, o să îi găsească ceva patologic și îl scapă”, a mai spus tatăl Sharei.

Echipajul medical sosit în casa din Dumbrava Roșie a constatat că eleva avea hemoragie puternică în zona genitală, iar ulterior, în urma necropsiei, expertiză care a stabilit cauza morții, medicii au descoperit că tânăra prezenta ruptură de vagin.

Citește și: De ce a murit o adolescentă din București în casa unui tânăr din Neamț. Trebuia să fie la un concurs

De asemenea, medicii legiști au descoperit, în urma testelor toxicologice, că eleva de 16 ani avea droguri în sânge, respectiv o intoxicație cu metcatinonă, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină, cunoscut și sub numele de efedronă.

Matteo Gabor, tânărul care a luat-o pe adolescentă la el acasă a fost reținut de procurorii DIICOT alături de doi traficanți de droguri pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te