Adolescenta din București a murit la Neamț, în casa unui traficant de droguri. Tatăl fetei, audiat

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 04.08.2023 - 20:28
Procurorii au făcut percheziții la locul decesului Foto: Captură Poliție (Imagini cu rol ilustrativ)

Ies la iveală noi informații cutremurătoare în cazul adolescentei din București care a murit în casa unui tânăr din Neamț. Tatăl ei urmează să fie dus la audieri.

SHARE

Apar noi informații cu privire la cazul fetei de 16 ani din București care a murit din cauza drogurilor în casa unui tânăr din Neamț. Ea se afla acolo pentru un concurs școlar despre care inspectoratul județean nu ar fi știut. 

Tatăl ei urmează să dea declarații în fața procurorilor, în acest caz. 

În plus, conform unor surse judiciare, tânărul în casa căruia se afla adolescenta la momentul decesului era traficant de droguri. 

Adolescenta din București a murit la Neamț, în casa unui traficant de droguri. Tatăl fetei, audiat

Tatăl fetei de 16 ani care a murit din cauza drogurilor va fi audiat de procurori pe 8 august. O anchetă internă are loc și la Inspectoratul Școlar Neamț în legătură cu concursul pentru care fata venise la Piatra Neamț și care ar fi urmat să aibă loc la un liceu din oraș.

ISJ vrea să afle cum urma să se desfășoare acel concurs despre care nu primise nicio informație.

În acest dosar, procurorii DIICOT fac cercetări pentru trafic de droguri.

100 de tineri ar fi urmat să participe la concurs și nu există nicio informație cu privire la locul unde ar fi urmat să fie cazați.

Citește și: De ce a murit o adolescentă din București în casa unui tânăr din Neamț. Trebuia să fie la un concurs

Potrivit anchetatorilor, fata consumase mai multe tipuri de droguri şi suferise o hemoragie puternică, după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu băiatul. Rudele elevei spun că, de fapt, a fost violată. Tânărul a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc. 

Ce s-a întâmplat înainte ca fata să moară

Fata de 16 ani plecase din București, alături de o prietenă, la un concurs organizat într-un liceu din Piatra Neamț. Fata a ajuns în gară după lăsarea întunericului. Tatăl povestește că, din ce a reușit să afle de la prietena fiicei lui, acestea s-au separat la gară, unde a așteptat-o un băiat de 19 ani, pe care îl cunoscuse pe internet, conform Digi 24

După ce au ajuns acasă, băiatul i-ar fi propus fetei să consume un drog sintetic, numit Cristal, iar aceasta a acceptat. Nu a durat mult și i s-a făcut rău. Mama băiatului a sunat la ambulanță în momentul în care a văzut că fata sângerează puternic. 

După moartea fetei, polițiștii au făcut percheziții și au descoperit că băiatul care a așteptat-o în gară este de fapt un dealer de droguri, care făcea parte dintr-o rețea din Neamț. La descinderi au fost găsite sute de grame de droguri de mare risc, printre care și Cristal. Medicii legiști au stabilit că fata a murit din cauza unei reacții adverse la drogul care este extrem de periculos.

Citește și: Poliția: Adolescenta dispărută și găsită moartă la Ploiești a fost ucisă. Criminalul a fost arestat

Tânărul de 19 ani şi alţi doi prieteni au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc.

Specialiștii de la Agenția Antidrog spun că părinții ar trebui să fie foarte precauți pentru că pe piața neagră din România au intrat droguri noi, iar copiii lor pot fi curioși să le încerce. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te