De ce s-a despărțit Trupa Talisman. „Mi-a luat tot: viața, trupa. Nu aveam bani nici de banane ”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 06.12.2023 - 10:00
De ce s-a despărțit Trupa Talisman. Motivul care a dus la separarea a soliștilor - Foto: playtech / imagine cu caracter ilustrativ

De ce s-a despărțit Trupa Talisman. Motivul care a dus la separarea soliștilor. Iată ce spun acum, după ani de când au ales să meargă pe drumuri separate.

SHARE

De ce s-a despărțit Trupa Talisman. Motivul care a dus la separarea soliștilor. Iată ce spun acum, după ani de când au ales să meargă pe drumuri separate. 

De ce s-a despărțit trupa Talisman

Motivul real pentru care s-a destrămat trupa Talisman a ieșit la iveală abia acum, deși a trecut o perioadă considerabilă de când a avut loc celebra despărțire a soliștilor. La mijloc pare să fi stat un alt adevăr, neștiut cu siguranță de către cei din public.

Citește și: Adela Mărculescu își revede soțul, aflat pe patul de moarte, la două decenii după ce s-au despărțit

Românii și-l amintesc pe Alin Oprea din perioada în care susținea, alături Tavi Colen, numeroase concerte. Ei au avut împreună o colaborare de mare succes, albume lansate, dar cariera trupei s-a încheiat brusc, în anul 2006.

A fost momentul în care ei au decis să își încheie socotelile muzicale. La mijloc pare să fi stat și cuvântul Larisei, cea alături de care, pe atunci, Alin Oprea era foarte fericit, potrivit Fanatik.

Au dezvăluit secrete vechi, și-au aruncat acuzații dure și, când se credea că timpul și-a făcut treaba, securea războiului a fost dezgropată, odată cu divorțul fostului său coleg de trupă de soția Larisa, considerată un pion important, atât în destrămarea grupului muzical, cât și a prieteniei dintre el și Alin.

Alin Oprea și Tavi Colen au cântat în trupa Talisman până în noiembrie 2006, când Tavi s-a retras. Fiecare dintre ei a continuat să cânte pe cont propriu și niciunul nu a vorbit despre adevăratele motive pentru care s-au despărțit. În 2012, declarațiile lui Tavi aduceau unele lămuriri.

„Eu l-am rugat să facă trei lucruri ca să continue. Unu, nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare”.

Replica lui Alin a fost dură: „Nimeni n-o să-mi poată spune vreodată să nu îmi iau soția. Nu știa să cânte live, cânta prost. Nu știa să se îmbrace bine, ei nu i-a plăcut”.

Nu ar fi vrut să împartă banii

Un alt motiv pentru care Tavi a plecat din trupă a fost faptul că Alin nu a vrut să împartă cu el banii obținuți dintr-un concert de publicitate: „De ce voia să împart banii de pe o creație de-a mea? Pe acel spot nici nu apărea vocea lui. Toate piesele trupei Talisman au fost create de mine”, a argumentat atunci Alin Oprea.

După 15 ani de la destrămarea trupei Talisman, Tavi a divulgat motivul rupturii bruște de Alin Oprea, aducându-i acestuia acuzații grave. „Alin nu ținea pasul cu mine niciodată. Și am zis mai bine să mă retrag eu. 

Citește și: Joacă milițianul din seria B.D, dar glumele lui deranjează. Alungat, moare singur departe de țară

Atunci am luat hotărârea să plec. Mi-a fost greu pentru că eu am căzut așa, de sus, ca din copac. El, într-o dimineață, mi-a luat tot: viață, palmares, trupă, instrumente, tot. Nu am să-l iert niciodată.

A fost mai deștept! S-a dus cu cinci ani înainte la OSIM și a înregistrat marca Talisman pe numele lui!”, a mai spus Colen, în cadrul unei emisiuni.

Fostul component al trupei Talisman spune că singurul om care l-a ajutat să-și revină după lovitura dată de Alin Oprea a fost actuala sa iubită, Emma Ștefan, cu care Tavi se află într-o relație de 10 ani.

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

„Ajunsesem să nu am bani nici să iau banane. Mă uitam la o banană și mă gândeam că pentru a doua nu mai am bani. A trebuit să-mi revin în primul rând cu capul. Emma m-a ajutat, altfel acum eram la Spitalul 9. Nu a venit nimeni, nici măcar un prieten, să mă ajute să mă ridic în perioada aia”, a dezvăluit solistul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te