Culmea aerului condiționat, în Gara de Nord: ambele unități ale aparatelor, montate la interior

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 21.07.2021 - 16:22
Culmea aerului condiționat, în Gara de Nord: ambele unități ale aparatelor, montate la interior. / Foto: digi24.ro

Sucursala Regională CF București a cumpărat aparate de aer condiționat tip „split”, cu o unitate exterioară și una interioară, pentru a sporti confortul în zona caselor de bilete. „Dorel” care le-a montat, însă, a pus ambele unități la interior.

SHARE

Aparatele de aer condiționat tip „split” dispun de o unitate interioară, care funcționează ca schimbător de căldură și ventilator, vara suflând rece și iarna cald, și de o unitate exterioară, în care funcționează compresorul cu freon, pentru aer rece, sau pompa de căldură pentru aer cald.

Angajații firmei care au montat aparatele de aer condiționat de la case de bilete din Gara de Nord, însă, nu s-au complicat și au montat ambele unități în aceeași incintă, în interior. Este adevărat, pe fețe diferite ale stâlpilor pătrați. 

Citește și: EXCLUSIV Când vom primi a treia doză de vaccin anti-COVID și care va fi schema de administrare

După ce montajul inedit s-a viralizat pe rețelele sociale, Sucursala Regională CF București a reacționat și a anunțat că a cerut firmei care a montat aparatele să monteze unitățile exterioare corect, în afara clădirii.

„Referitor la modul de amplasare a aparatelor de aer condiționat, în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, facem următoarea precizare:

Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare.

Citește și: Bucureștiul a ajuns la o rată de acoperire vaccinală de aproape 47%. Șapte județe, sub 19%

Menționăm faptul că, personalul Garii de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, acestea urmând să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional, de firma responsabilă, fără costuri suplimentare.

Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete.

Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă  în cel mai scurt timp”, potrivit comunicatului Sucursalei Regionale CF București.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.