De la conserve până la legume și carne proaspătă, coșurile pline ale clienților lasă în urma lor rafturi goale și ii pune pe micii comercianți, precum Maricel Chipirliu din Padova, în situația de a întâmpina probleme în ceea ce privește aprovizionarea.
Micul antreprenor din Galați, care și-a deschis în urmă cu mai bine de un an un magazin de produse românești în orașul italian Padova, din regiunea Veneto, trăiește în aceste zile criza pricinuită de către răspândirea coronavirusului în Italia.
„Lumea este speriată, s-a creat o stare de panică. Supermarketurile au fost luate cu asalt. Oamenii cumpără conserve, apă, sucuri, fasole sau orez. Și în magazinul meu vin oameni care cumpără volume mai mari decât cele înregistrate într-o zi normală, le este frică.
Am comenzi de la oameni care mi-au spus să le pregătesc cârnați, coaste, în general multă carne, pe care să o bage la congelator. Mulți români de aici au luat in serios această situație”, povestește Chipirliu, pentru wall-street.ro.
Citește mai multe detalii pe wall-street.ro