Cine e artista româncă care, la 77 de ani, a filmat o reclamă în SUA. A rămas văduvă la 20 de ani

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 11.10.2023 - 09:19
Cine e artista românca ce a filma o reclamă în SUA la 77 de ani. Și-a îndeplinit visul american - Foto: Facebook
Cine e artista românca ce a filma o reclamă în SUA la 77 de ani. Și-a îndeplinit visul american - Foto: Facebook / imagine cu caracter ilustrativ

Are 77 de ani și o carieră impresionantă în muzică. Cu toate acestea, artista Saveta Bogdan a mai bifat ceva în CV-ul ei. Călătorind des în SUA, artista a ajuns să joace într-o reclamă care a ajuns să fie difuzată pe cele mai înalte clădiri ale lumii.

SHARE

Saveta Bogdan ar putea fi, fără doar și poate, protagonista unei drame romantice… pentru că viața ei, începută cu o poveste de dragoste adolescentină tulburătoare, s-a dovedit a fi un coșmar din care a scăpat cu greu. Acum a ajuns în America, unde a jucat și în reclame care sunt difuzate pe cele mai înalte clădiri ale lumii.

Saveta Bogdan, o viață de film

La doar 16 ani însă, îndrăgostită și fericită, a fugit de acasă împreună cu iubitul ei, cu doar un an mai mare, deoarece părinții se împotriveau relației. Doi ani mai târziu, cei doi deveneau soț și soție, iar la 20 ani artista era deja văduvă…

Citește și: Adevărul ascuns soțului de Sofia Vicoveanca pentru a-i face viața mai bună. Singură de 20 de ani

La 16 ani m-am măritat. El avea 17 ani, amândoi eram din Sângeroz-Băi. Ne-am îndrăgostit la căminul cultural, la hora satului. Părinții mei mi-au zis: «Ce-ți trebuie ție, ăsta? Nu-ți trebuie, că e sărac, n-are capre, n-are vaci, n-are pământ, mănâncă pită pe cartelă!». Nu era sărac, avea o casă, stătea cu mama lui, ea lucra la farmacie, era o familie un pic mai inteligentă.

Mi-a zis: «Asta e cântăreață, nu ne trebuie!». Îl divinizam, îl iubeam. N-am stat mult cu el. Ne-am căsătorit la 18 ani, apoi l-au luat în armată. Doi ani la Marină.

A venit acasă și nu a mai durat mult și a murit. Eu am rămas văduvă. A murit, îi plăcea să bea. Abia împlinisem 20 de ani', a dezvăluit Saveta Bogdan în podcastul lui Valentin Sanfira.

Al doilea soț a înșelat-o de nenumărate ori 

Căsătorită de două ori, Saveta Bogdan nu a avut noroc în dragoste. Dacă în cazul primei relații totul s-a terminat tragic, soțul ei stingându-se din viață când interpreta avea doar 20 de ani, cu al doilea soț situația stă cu totul altfel.

Totul s-a terminat în acest caz după 30 de ani de mariaj, pentru că soțul ei se îndrăgostise de o femeie mai tânără. În prezent artista este într-o relație de 20 de ani, dar nu s-a mai căsătorit.

A dat lovitura în America 

După o viață petrecută pe scenă, Saveta Bogdan nu mai are nevoie de nicio prezentare în România. La 77 de ani, artista încă are succes și apare adesea la emisiuni, cucerind inimile tuturor celor care o privesc.

Acum, însă, cântăreața de muzică populară a dat lovitura și în America, unde călătorește adesea și petrece mult timp de când fiica s-a stabilit acolo. Astfel că, vedeta a profitat la maxim de aceste vizite.

Se poate spune că solista s-a aflat la locul și momentul potrivit, căci ginerele său, managerul unei companii, a propus-o șefilor lui pentru a face reclamă unor mașini de spălat. Ziș și făcut!

Reprezentanții firmei au acceptat-o, așa că Saveta Bogdan a ajuns vedetă în trei state din America, printre care și Wisconsin. Ba mai mult de atât, după lansarea spotului publicitar, au crescut și vânzările.

Citește și: FOTO Celebritatea o oprește pe Anca Țurcașiu să iubească la 3 ani după divorț. Bărbații sunt timizi

„Reclama a fost pentru statul Wisconsin și alte două state. Ginerele meu mi-a propus dacă vreau să fac o reclamă. A vorbit cu șefii lui despre mine, m-au plăcut și au fost încântați de idee. Am înțeles că s-au vândut foarte bine mașinile de spălat după ce am făcut reclama.

Aveau buget pentru reclamă, însă din respect pentru ginerele meu, nu am vrut să iau nimic. După filmare, ginerele m-a invitat la un restaurant frumos, împreună cu fiica mea, am petrecut foarte bine acolo. Am sărbătorit cu hamburger, fructe de mare și șampanie. Mi-a oferit și un mare buchet de flori”, a declarat Saveta Bogdan pentru spynews.ro. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te