Chef-ul Selgros, băgat în comă de un interlop, la un chef cu polițiști: Luați-vă bucătarul de aici

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 15.03.2021 - 12:03
Chef-ul Selgros, Adrian Pop, băgat în comă de un interlop, la un chef cu poilițiști Foto: captură video

Cunoscutul chef Adrian Pop, imaginea Selgors, a ajuns în stare critică la spital după un conflict cu un interlop la o petrecere din Apahida, unde se aflau și niște polițiști.

SHARE

Chef Adrian Pop era de serviciu, sâmbătă seara, la Pensiunea Suatu. Dorina, soția lui Adrian, a declarat pentru EVZ că a vorbit cu el în jurul orei 22.30, și că acesta i-a spus că este obosit și că mai are de muncă.

„I-am spus să doarmă la pensiune și că ne vedem a doua zi. Mi-a zis că mai are de lucru și că e obosit. Apoi, dimineața la 8.30 m-a sunat de la Poliție, să îmi zică că Adrian e în stare critică la spital”, ne-a spus Dorina Pop.

Citește și

Mesaj pe Tik Tok de la interlopul Vandam pentru Anaser Duduianu: Murim greu, ne-am născut samurai

În noaptea respectivă, Adrian Pop a plecat de la Suatu la ora 1.30, alături de un grup de persoane, printre care și doi polițiști. Unul dintre ei, Cristian Marchiș, cel a cărui zi de naștere era sărbătorită. Marchiș este agent la Postul de Poliție Apahida.

Citește și

Interlopi de Facebook. Vali Nebunu, bătaie online cu Romi Neguș: Ai două meciuri și ai luat patru bătăi

Surse din cadrul Poliției Cluj au precizat pentru EVZ că Marchiș și grupul lui de prieteni au sărbătorit în prima fază, la Apahida, la localul Papahida. Apoi, au plecat la Suatu, la peste 25 de kilometri, distanță, ca să continue petrecerea. Cum cei de la Suatu au refuzat să le dea de băut, invocând regulile din pandemie, grupul de petrecăreți s-a întors la Apahida. Cu ei, și celebrul chef Adrian Pop.

Luați-vă bucătarul de aici

Ultimul prieten care l-a văzut în viață pe Adrian Pop spune că a fost sunat de acesta și rugat să vină după el, cu mașina.  

Prietenul lui Pop spune că după ce a ajuns la Apahida, l-a văzut pe chef Pop făcând skandenberg cu o altă persoană.

„Era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului Marchiș, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă. El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a povestit Nicolae M.

În tot acest timp, invitații polițistului Cristian Marchiș, printre care și alți polițiști, s-au făcut nevăzuți.

„Eu am ieșit afară să îl ajut. Eram cu patronul de la localul respectiv. El se chinuia să respire. Era vânăt la față și îi curgea sânge de după ureche. Am sunat la 112, iar ambulanța a venit foarte repede. În schimb, cei din local au dispărut fără urmă și fără să zică ceva. Fără să ne întrebe dacă să ne ajute cu ceva. Și-au luat hainele și au plecat”, ne-a mai spus bărbatul.

Întreg evenimentul a avut loc în localitatea Apahida, județul Cluj, Adrian Pop fiind preluat de un echipaj de terapie intensivă de la SMURD. El a fost dus la UPU Cluj, iar de acolo la Spitalul de Neurochirurgie.

”Este în stare critică. Când spun critic, înseamnă că e critic. Mai multe amănunte nu vă pot oferi”, a spus profesor doctor Ștefan Florian.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te