Adiță Albanezu, dedicație la o nuntă în Italia pentru Vali și Mircea Nebunu. Ei cică erau urmăriți

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 01.08.2023 - 14:22
Vali și Mircea Nebunu într-o postare făcută a doua zi după nuntă, în salonul din Milano în care a avut loc evenimentul Foto: Facebook
Manelistul Adiță Albanezu, dedicație la o nuntă în Italia pentru Vali și Mircea Nebunu, care sunt urmăriți internațional Foto: captură Youtube

Imagini filmate la o nuntă din Italia îi arată pe interlopii Vali și Mircea Nebunu plătindu-l pe manelistul Adiță Albanezu ca să le cânte o melodie despre frați. Vali și Mircea Nebunu, lideri ai clanului Sporitvilor, urmăriți internațional pentru executarea unor pedepse.

SHARE

Vali Băluș, zis Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu este urmărit internațional pentru executarea unei pedepse de 3 ani și 6 luni de închisoare, dar cu toate acestea a făcut mai multe live-uri în Italia, deși era dat dispărut.

Vali Băluș este condamnat pentru că a intrat fraudulos în țară împreună cu soția și fetița sa. El era căutat în mai multe țări din Europa.

Citește și:  VIDEO Vali Nebunu, urmărit internațional, a făcut un live de Revelion într-un restaurant în Italia

Vali și Mircea Nebunu au fost dați în urmărire încă din 2021, dar ei nu s-au sfiit să participe la petreceri și să facă live-uri.

După arestarea lui Mircea Nebunu în Italia, Vali Nebunu a făcut un live în care l-a amenințat pe interlopul Marius Alecu, zis Bebino, pe care l-a făcut responsabil de arestarea fratelui său.

Citește și: VIDEO Cum poate vâna rachetele rușilor sistemul AEGIS de la Deveselu

Mircea Băluș a fost arestat acum în Italia, dar acum este liber. Vali Nebunu era de negăsit pentru autorități, până ieri, dar el apărea în clipuri filmate la petreceri, confrom Newsweek. 

Citește și: Veterani din forțele speciale britanice se alătură ucrainenilor: „Știm că Putin respectă SAS”

Ultima filmare este de la o nuntă la care Mircea Nebunu a fost naș, în 2022. Nunta a avut loc la Milano, iar invitațiile au fost făcute chiar pe contul de Facebook al lui Mircea Nebunu cu o săptămână înainte. Atunci au fost anunțați maneliștii care vor cânta și salonul în care va avea loc nunta.

Mircea Nebunu a făcut mai multe live-uri de la nuntă, fără nicio problemă.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, live de la o nuntă la care a fost naș în Italia. E urmărit internațional

Acum au apărut noi imagini filmate în care apare și Vali Nebunu, el nefiind încă găsit de autorități. Cei doi îi dau bani manelistului Adiță Albanezu ca să le facă o improvizație despre frați.

La descripția clipului apare că imaginile au fost filmate la o nuntă în Spania, însă restaurantul, invitații și forația arată că este vorba, de fapt, despre nunta din Italia, de la Milano, care a avut loc acum o săptămână. 

 

Vali și Mircea Nebunu într-o postare făcută a doua zi după nuntă, în salonul din Milano în care a avut loc evenimentul Foto: Facebook

Pentru ce sunt urmăriți Mircea și Vali Nebunu

Mircea Nebunu a fost arestat în Italia, ca urmare a mandatului internațional emis de autoritățile române. Interlopul are de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an și o lună pentru conducere cu permis fals de Ucraina.

La 20 octombrie 2021, Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat Vali Nebunu la 3 ani şi 6 luni de închisoare  pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă agravată şi în stare de recidivă.

Cum Vali Nebunu nu s-a prezentat la penitenciar pentru executarea pedepsei, polițiștii au mers la el acasă pentru a-l ridica, însă interlopul a fost de negăsit.

Citește și: Vulnerabilitățile Armatei Române: nave învechite, rezerviști puțini

El a fost dat în urmărire națională pentru executarea mandatului de pedeapsă cu închisoarea. 

Interopul Vali Nebunu prins în Italia. Se legitima cu actele lui Mircea Nebunu, și el urmărit

La data de 31 iulie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile române. Acesta a fost depistat într-un local din Portofino, Genova, transmit autoritățile. Este vorba despre Băluș Valentin Eugen zis “Vali Nebunu” - membru al gruparii “Clanul Sportivilor” . El se legitima cu documentele fratelui său, Micrea Nebunu.

Citește și: Interlopul legionar, care a împușcat un hacker din Bacău, extrădat sub paza armatei franceze

„Pe numele acestuia, Tribunalul Arad a emis, la data de 20 octombrie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te