Conectăm diaspora cu țara

DE Mihai Duță | Actualizat: 14.10.2020 - 23:58

RePatriot este o comunitate constituită ca platformă de inspirație, consiliere și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară.

SHARE

Construim instrumente de sprijin, oferim consiliere, mentorat, educație de afaceri, coalizăm forţe instituţionale importante alături de personalităţi şi societatea civilă.

Până acum ne-am întâlnit cu peste 7.500 de români, am fost urmăriți online de peste 20 milioane de români de pretutindeni și ne-am concentrat să atragem și atenția autorităților asupra rolului pe care îl poate juca Diaspora în dezvoltarea țării.

Am organizatmai multe conferinţe în Milano, Torino, Londra, Dublin, Madrid, Valencia, Alba Iulia, Focșani, Munchen, Roma, Lyon, Paris, Bergen, Oslo, Silicon Valley, Atena, Bruxelles, Nisa, Anvers, Tel Aviv, Chicago, Salt Lake City–Utah, Lyon, Cipru, patru ediții RePatriot Summit – în București, Delta Dunării, Brașov, Alba Iulia și Bucovina, sesiuni de discuții în cadrul Summit-urilor RBL, Business Days, „Diaspora românească – Vector de dezvoltare” și intervenții în cadrul altor evenimente.

Pentru prima dată după mai bine de două decenii şi jumătate, oamenii de afaceri din Diaspora au fost chemaţi acasă pentru a fi invitaţi să investească bani în ţara lor de origine sau măcar să transfere o parte din know-how-ul câştigat pe toate continentele.

Cele cinci ediții RePatriot Summit au fost un succes! Am avut peste 1.000 de participanți din toată lumea, iar discuțiile antreprenorilor din Diaspora cu cei din România se concretizează continuu în idei de business, în sectoare precum IT, eficiență energetică, turism, agricultură, construcții și tehnologie.

Mișcarea RePatriot are ca suport online site-ul repatriot.ro unde sunt incluse mai multe informații despre proiect, povești de succes inspiraționale - ale antreprenorilor care au reușit să-și construiască afaceri sănătoase și corecte, ghiduri pentru antreprenori, program de conferințe, oportunități de finanțare, posibilități de sponsorizare și multe altele.

Iar de luna aceasta am lansat și aplicația RePatriot, care are ca scop conectarea românilor de pretutindeni la oportunitățile din țară.

Descarcă aplicația RePatriot și descoperă oportunități nelimitate! 
*disponibilă pentru iOS și Android, în App Store și Google Play

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.