VIDEO Cine este mireasa care a mers la biserică cu o caleașcă și un alai de trăsuri cu cai lipițani

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 19.06.2022 - 11:41
Alaiul a atrăbătur 10 km prin Oradea Foto: ebihoreanul.ro

O tânără pasionată de cai, driver la concursuri de atelaje şi moştenitoarea uneia dintre cele mai mari herghelii private din ţară, a fost dusă la altar cu o paradă de trăsuri.

SHARE

Natalia Fitero şi alesul ei, Alexandru Balota, s-au aflat într-o caleaşcă albă specială, adusă din Budapesta, decorată cu flori, trasă de patru lipiţani şi condusă de Rákóczi Gergő, maestru emerit, multiplu campion naţional la atelaje, participant la campionate mondiale și apropiat al familiei Fitero. 

Citește și: VIDEO Cum ia Poliția peste picior urmăritul general Mircea Nebunu din Milano: Să-l mâncați pe ăsta

Alaiul - deschis de doi călăreţi, urmaţi de caleaşca mirilor şi alte 8 trăsuri, printre care una cu highidişi - a străbătut mai bine de 10 kilometri prin Oradea, intrând în oraş dinspre Satu Mare, trecând pe lângă Gara Centrală, pe Republicii, prin Centrul Civic şi ajungând în Nufărul la Biserica Sfântul Pantelimon, unde a avut loc cununia religioasă, conform Bihoreanul.

Citește și: VIDEO & FOTO Ce sport practică femeia desemnată cea mai sexy din lume în 2022

În paradă au fost folosiţi cai sport şi lipiţani, care să reziste la un traseu atât de lung, prin oraş. Pentru a-şi putea îndeplini dorinţa de a traversa oraşul în caleaşcă, alături de apropiaţi din lumea concursurilor de atelaje, mireasa a cerut şi obţinut aprobări din partea autorităţilor locale. "Am vrut neapărat să fie ceva inedit, ce nu s-a mai văzut în Oradea", a spus mireasa pentru Bihoreanul.

Citește și: Patru polițiști de la "mascați" l-au păzit pe Florin Salam la nuntă. Anchetă, deși legea le permite

Alexandru şi Natalia s-au logodit în 2019, însă au amânat nunta de mai multe ori, ba din cauza pandemiei, ba pentru că au vrut să-i adune la un loc pe toţi prietenii lor, sportivi de performanţă în concursurile de atelaje. "Am ţinut cont de programul concursurilor naţionale şi internaţionale de atelaje, ca să poată participa toţi aceşti prieteni din loturile naţionale", a spus mireasa.

Ea însăşi a concurat de-a lungul anilor, alături de tatăl ei, Petru Fitero, la mai multe competiţii regionale de atelaje.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.