VIDEO & FOTO Ce sport practică femeia desemnată cea mai sexy din lume în 2022

DE Adrian Costin | Actualizat: 17.06.2022 - 14:44

Paige Spiranac a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume în 2022 potrivit topului 100 inițiat de o celebră revistă. Crescută în Arizona și Colorado, Paige provine dintr-o familie de sportivi.

SHARE

Paige Spiranac influencer de succes în timpul liber, având 3.3 milioane de urmăritori pe Instagram.

Citește și: Patru polițiști de la "mascați" l-au păzit pe Florin Salam la nuntă. Anchetă, deși legea le permite

Cea mai populară jucătoare de golf în online nu joacă la nivel profesionist. Paige Spiranac are însă lipici la public, căci este o creatoare de conținut foarte apreciată.

Citește și: VIDEO Jandarmii l-au păzit pe Florin Salam la propria nuntă. Anaser Duduianu îl amenințase din SUA

Ea apărut pe coperta celebri reviste ”Maxim” pentru că a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume ăn 2022. 

"Sunt atât de onorată să fiu numită cea mai sexy femeie în viață de către Maxim anul acesta! Când am primit apelul, i-am tot întrebat: Sunteți sigur? Pentru nu îmi venea să cred.

Pentru mine a fi sexy înseamnă a avea încredere și a te simți confortabil în pielea ta. Am încercat întotdeauna să rămân sinceră cu mine pe parcursul drumului meu neconvențional și acum sunt atât de mândră că urmez atâtea femei uimitoare care au purtat titlul înaintea mea. Mulțumesc din nou Maxim pentru acest moment și lui Gilles Bensimon pentru aceste poze frumoase. Acum să petrecem în Miami", a scris ea pe Facebook.

Crescută în Arizona și Colorado, Paige provine dintr-o familie de sportivi. Tatăl ei a jucat fotbal la colegiu pentru Pittsburgh Panthers, câștigătoarea campionatului național din 1976. Mama ei era dansatoare profesionistă de balet, mătușa ei jucătoare de tenis profesionistă, iar sora ei mai mare, Lexie, a urmat cursurile Stanford cu o bursă de atletism.

În copilărie, Paige a excelat în gimnastică și a visat să devină o sportivă profesionistă, dedicându-și tot timpul liber antrenamentelor. Astmatică și suferind de o afecțiune a scalpului care îi făcea să cadă părul, din păcate devenise o paria. „Copiii râdeau de mine. M-am apucat de gimnastică, un sport competitiv, unde fetele erau rele. Îmi scuipau în pahar. Le-am adus tort de ziua mea și mi l-au aruncat în față.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.