Vara aceasta devii un parior mai bun cu aceste sfaturi

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.08.2022 - 09:58
Pariuri sportive FOTO: FREEPIK

Există un pericol inerent în a intra în orice propunere fără a fi informat sau pregătit în prealabil în mod corespunzător.

SHARE

Atunci când suntem puși în fața unor circumstanțe necunoscute, avem o tendință naturală de a învăța rapid, luând decizii sau ajungând la concluzii pe baza informațiilor disponibile și a experienței personale.

La fel se întâmplă cu toate formele de jocuri de noroc, la fel cum experiența din trecut poate influența o viață întreagă de decizii proaste, poate fi extrem de dificil (sau chiar imposibil) să ne iertăm deciziile luate atunci când am fost cel mai puțin educați cu privire la jocurile pe care le jucăm.

Joacă jocurile potrivite
 

Dacă nu sunteți familiarizat cu avantajul de acasă, trebuie să vă familiarizați rapid cu el. Iată câteva dintre elementele fundamentale, dar dacă vrei să alegi jocurile potrivite pentru a juca, va trebui să faci mai multe căutări și să te informezi. Marginea casei este marja care face cazinoul, cum e platinum casino, să aibă un avantaj față de tine în ceea ce privește jocurile pe care le oferă și profitul la finalul zilei.

Puteți verifica online marginea medie a casei pentru orice joc. Va trebui să efectuezi singur calculele dacă ești în căutarea avantajului specific al casei pentru un joc la un cazinou, deoarece variațiile de reguli minuscule au o influență semnificativă asupra marjei.

Având în vedere tot ceea ce s-a discutat cu privire la avantajul casei, există un singur joc de cazino care are o așteptare pozitivă. Cu alte cuvinte, dacă joci perfect, poți câștiga în timp.

Dacă folosiți o tehnică fundamentală excelentă și numărați cărțile, blackjack-ul are, o asemenea așteptare pozitivă. Cu toate acestea, este destul de dificil să faci acest lucru în ziua de azi. De asemenea, în anumite circumstanțe, puteți fi dat afară de la masă..

Blackjack,  craps și baccarat ar trebui să fie singurele tale alegeri dacă trebuie să joci jocuri de cazinou de masă. Acestea au cel mai mic avantaj al casei, ceea ce vă permite să vă întindeți banii cât mai mult posibil. Nu uitați să țineți cont de faptul că este imposibil să câștigați pe termen lung, totuși.

De departe, cel mai bun joc de jucat în cazinou este pokerul. Puteți câștiga pe termen lung la poker, deoarece jocul se bazează într-o bună măsură pe abilități și vă confruntați, de asemenea, cu alți jucători în loc de cazinoul propriu-zis.

După poker, rămâi la cursele de cai și la pariurile sportive. Dacă folosiți strategiile și metodele potrivite, puteți câștiga bani pe termen lung pariind pe acestea.

Nu te aștepta să ai succes peste noapte
 

Dacă nu ați jucat niciodată jocuri de cazino sau jocuri de noroc online, ați putea presupune că acestea sunt ușor de înțeles. Dar fiți conștienți de faptul că vă poate lua săptămâni, luni sau chiar ani pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a genera în mod regulat un venit suficient pentru a vă întreține. Indiferent de tipul de jocuri de noroc în care intenționezi să te specializezi, există o mulțime de aspecte complicate în ceea ce privește modul în care ai putea face bani ca jucător, iar învățarea tuturor acestora va necesita timp.

Pariază doar pe ceea ce știi, niciodată pe ceea ce nu știi
 

Să pariezi pe lucruri pe care nu le înțelegi este cea mai mare greșeală pe care o poate face un parior neatent. Se pare că acest lucru va continua să se întâmple în fiecare zi în cazinourile din întreaga lume.

Cazinourile și alte afaceri din domeniul jocurilor de noroc caută în mod constant noi metode pentru a-și spori câștigurile. Aceasta nu este o afacere rea; este similară cu altele. Din acest motiv, acestea oferă noi jocuri și opțiuni de pariere.

Pentru a înlocui alternativele cu venituri și profituri scăzute cu opțiuni de venituri și profituri mai bune, un cazinou sau alte afaceri de jocuri de noroc oferă o nouă opțiune de pariere sau un nou joc în speranța că va fi mai profitabil decât altceva pe care îl oferă deja.

Să nu jucați niciodată un joc sau să nu pariați pe o opțiune de jocuri de noroc cu care nu sunteți familiarizat sau cu care nu sunteți familiarizat este soluția directă în acest sens. Există mai multe posibilități în cazul în care doriți doar să riscați pe ceva fără să vă gândiți la asta.

Fii realist

Obiceiurile negative sunt prea ușor de adoptat și, dacă le înveți de la persoanele nepotrivite, acestea ar putea să te însoțească toată viața și să fie greu de deprins dacă nu ești pregătit să îți evaluezi performanța cu un ochi sever și obiectiv.

Dacă reușiți să vă echilibrați toate câștigurile și pierderile și să obțineți un profit, chiar și unul nu foarte substanțial, vă doresc multă putere și sper ca norocul să vă continue.

Dacă descoperi o gaură acolo unde ar trebui să fie banii tăi, există o șansă să nu joci corect.

Există, de obicei, modalități mai bune de a juca fiecare joc dat și, deși alegerea jocului va avea, fără îndoială, o influență financiară semnificativă pe termen lung asupra bankroll-ului tău, alegerea ta ar trebui să fie determinată de câți bani îți poți permite să pierzi.

Gândiți-vă la următoarele întrebări:

Îmi place să joc? Sunt posibilele mele pierderi justificabile pentru timpul meu? Este mai important să joc decât să câștig?Dacă răspunsurile la care ajungeți nu vă satisfac, poate este timpul să vă gândiți la alte posibilități, cum ar fi căutarea de ajutor dacă vă simțiți obligat să jucați.

Articol sponsorizat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te