VIDEO Tzancă Uraganu, concert acustic în sufrageria lui "Beleaua" Corduneanu, arestat la domiciliu

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 01.05.2022 - 12:08
Tzancă Uraganu, concert acustic în sufrageria lui "Beleaua" Corduneanu Foto: captură video Facebook

Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu este arestat la domiciliu într-un dosar de șantaj, dar asta nu l-a oprit să-și serbeze ziua avându-l ca enterteiner pe manelistul Tzancă Uraganul care i-a cântat în sufragerie.

SHARE

Frații și prietenii interlopului au participat la petrecerea dată în vila lui Adrian "Beleaua" Corduneanu, invitat special fiind manelistul Tzancă Uraganu care a avut un recital acustic, cu dedicații, în sufrageria sărăbătoritului.

Citește și: VIDEO Momentul în care un infanterist rus este împușcat la Mariupol de un soldat din Batalionul Azov

”Facem și noi două vorbe special pentru frații noștri, pentru Adrian, pentru Costel, pentru toți frații, Bogdănel, Vasilică, Gelu”, a spus Tzancă Uraganu.

Citește și: VIDEO Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu a șantajat un vânzător de hamburgeri. A fost arestat

O parte din petrecere a fost transmisă live pe rețelele de socializare. De la petrecere nu au lipsit nici copiii sau soțiile fraților Corduneanu. 

Tzancă Uraganu avusese un concert la Iași într-o sală de jocuri de noroc, acolo unde au fost prezenți și o parte dintre frații Corduneanu, apoi ar fi venit la petrecere, conform BZI. 

Dosarul de șantaj al lui Corduneanu

Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu i-a cerut 1.000 de euro, drept "pedeapsă" unui om de afaceri care vânduse un fast-food care făcea hamburgeri.

Un ieșean care vânduse o firmă cu datorii s-a trezit cu interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu pe cap, acesta cerându-i suma de 1.000 de euro, drept pedeapsă.

Citește și: Interlopul „Cap de Porc" se plânge că nu e primit în clasa a XI-a. Liceul n-a găsit destui deținuți
 
Cel care preluase firma cu datorii a apelat la Corduneni pentru a recupera banii. Duminică, Adrian Corduneanu și fostul patron al firmei s-au întâlnit. După ce a înmânat interlopului suma de 2.000 de lei, fostul paron a mers direct la poliție unde a făcut un denunț. Firma acestuia vindea hamburgeri.

Citește și: VIDEO Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu a șantajat un vânzător de hamburgeri. A fost arestat

Un fost boxer, patronul unei florării din Iași, a fost partenerul lui Adrian Corduneanu în șantaj. Acesta s-a predat după ce a aflat că Adrian Corduneanu a ieșit din arest. Călin Dumitru se numește individul care ar fi fost complice în șantajarea omului de afaceri de la care Adrian Corduneanu ar fi vrut să obțină 1.000 de euro. Călin Dumitru a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior a fiind plasat sub control judiciar. Se pare că individul i-ar fi spus afaceristului șantajat de Adrian Corduneanu că ar fi bine să plătească, să nu apară probleme.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te