Topul celor mai influenți români pe Instagram: Antonia, Delia și Dorian Popa, pe primele poziții

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 30.11.2021 - 22:14
Top-ul celor mai influenți români pe Instagram: Antonia, Delia și Dorian Popa, pe primele poziții. / Foto: playtech.ro

Conform clasamentului realizat de StarNgage.com, Antonia este considerată cea mai influentă personalitate din România pe Instagram, cu 2,7 milioane de urmăritori și o rată de engagement de 1,80%.

SHARE

Surprize mari în topul celor mai puternici influenceri din România pe Instagram pentru anul 2021. Vedete precum Cristina Ich (influencerul anului 2020, conform E! People’s Choise), Alina Ceușan sau Bianca Adam Tequila nu au prins nici măcar „Top 30”, relatează wowbiz.ro.

În clasamentul StarNgage.com, Antonia este considerată cea mai influentă personalitate din România, cu 2,7 milioane de urmăritori și o rată de engagement de 1,80%. 

Citește și: Leo de la Strehaia are ofertă de job în închisoare. Neobișnuit cu munca, îi e frică că nu face față

Argintul este al Deliei, care la același număr de abonați, are un engagement mai mic (0,50%). Iar locul trei a fost adjudecat de Dorian Popa, cu 2,4 milioane de urmăritori dar cu un nivel ridicat al engagementului, 3,30%.

Următoarele locuri sunt ocupate de Smiley (2 milioane urmăritori), Alina Eremia (2 milioane urmăritori) și Andreea Mantea (1,8 milioane urmăritori).

Ultimii clasați în „Top 10 mai influenți români pe Instagram” sunt Adelina Pestrițu (1,8 milioane urmăritori), Selly (1,8 milioane urmăritori), Simona Halep (1,6 milioane urmăritori) și Andreea Bălan (1,5 milioane urmăritori).

Citește și: Piedone face „showbiz” la S5: actrița Eugenia Șerban, alături de Zăvo, în echipa sa de consilieri

Cristina Ich, cel mai mare engagement

Gina Pistol, iubita lui Smiley, se află pe locul 14 (1,4 milioane urmăritori și engagement 1,00), chiar în spatele lui Mihai Bendeac (1,4 milioane urmăritori și 1,90% engagement), Lidia Buble este pe locul 16, Lora pe 18, Speak pe 20, Bianca Drăgușanu pe 21, Anda Adam pe 25 și Cătălin Botezatu pe 29, cu 1,1 milioane urmăritori.

Votată influencerul anului 2020, Cristina Ich a prins abia locul 45, cu 776,9 mii urmăritori dar cu un engagemen uriaș (6,50%), Alina Ceușan este pe locul 34 cu 1 milion de urmăritori și engagement 2,40%. O altă vloggeriță celebră, Bianca Adam alias Tequila este pe 31 cu 1,1 milioane urmăritori și 1,50% engagement.

FOTO Tzancă Uraganul, dedicații fără număr la un eveniment din Giurgiu. A strâns banii într-o sacoșă

Bianca Drăgușanu, cea mai tare la „Artă”. Anamaria Prodan este cea mai urmărită mamă

Cele mai urmărite conturi de Instagram înregistrate la categoria „Artă” sunt cele ale Biancăi Drgușanu, a lui Mimi MP și al Alexiei Eram.

La secțiunea ”Automobile”, primul loc este ocupat de Noemi Demeter, tânăra sexy care a intrat în atenția autorităților după ce s-a îmbrăcat în costum de polițist și a început să dirijeze circulația. Întâmplarea i-a adus 224.000 de urmăritori și un engagement de 0%.

Adelina Pestrițu este cea mai urmărită româncă la secțiunea ”Celebrități”, Ella Popescu este prima la ”Cooking”, Laura Giucanu conduce la ”Design”, iar Anamaria Prodan este cea mai urmărită mamă de pe Instagramul românesc, cu 762.000 de urmăritori și o rată a engagementului de 1,30%, potrivit wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te