Starurile EURO 2020 și secundele prețioase

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 02.07.2021 - 12:31
Patek Philippe Nautilus 5980/1R-001
Rolex GMT-Master II 116769TBR
Cristiano Ronaldo
Prețul unui Hublot Spirit of Big Bang King Gold Rainbow este de circa 92.000 de dolari
Sergio Ramos
Virgil van Dijk
Aquanaut 5168-G
Audemars Piguet Royal Oak
Harry Kane este fan Patek Philippe

Campionatul European de Fotbal EURO 2020 este în plină desfășurare, iar fiecare secundă de joc este prețioasă până la ultimul fluier al finalei competiției programate pe 11 iulie.

SHARE

Așa că, nu este nicio surpriză, toate starurile fotbalului european, mai mari sau mai mici, stau cu ochii pe ceas, chiar dacă, din cauza unor accidentări sau a altor motive, unii dintre cei mai titrați fotbaliști au ratat turneul.

Mai mult, pentru mulți dintre ei, fie că joacă sau sunt spectatori, timpul scurs este și mai prețios, fiind pasionați de „mașinăriile de măsurat timpul“ și, în afara terenului, purtând la mână adevărate capodopere orologiere. 

Cristiano Ronaldo, un pasionat de milioane

Cristiano Ronaldo (foto jos), unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, este un adevărat pasionat de ceasuri. Portughezul se afisează cu „mașinării de măsurat timpul“ exclusiviste și își îmbogățește permanent colecția.

Iar preferinețe sale demonstrează că diamantele fac casă bună cu fotbalul. Unul dintre ceasurile preferate ale lui Ronaldo este un Rolex GMT-Master II 116769TBR (foto), cu o carcasă din aur alb de 18 carate, decorată diamante albe de 30 de carate. Costă peste 450.000 de dolari. 

Vedeta naționalei Portugaliei și a Juventus Torino a fost surprinsă, însă, numărând secunde și mai prețioase.

De exemplu, Ronaldo a fost surprins purtând un ceas Franck Muller 7008 T INV C INV R, un „tourbillon“ încrustat cu diamante a cărui valoare ajunge pe la două milioane de dolari.

Iar, recent, fotbalistul portughez și-a cumpărat un Bvlgari Octo Tourbillon Full Baguette Diamonds, un ceas produs doar în opt exemplare care costă 790.000 de dolari.

Kylian Mbappé și Hublot

Superstarul francez Kylian Mbappé este ambasador Hublot și poartă un Hublot Spirit of Big Bang King Gold Rainbow.

Ceasul, realizat dintr-un aliaj special de aur galben și platină, denumit „King Gold“, are un diametru de 39 de milimetri și o carcasă cu 164 de pietre prețioase.

Mecanismul este automat și dispune de o rezervă de putere pentru 50 de ore. Prețul unui Hublot Spirit of Big Bang King Gold Rainbow este de circa 92.000 de dolari.

Sergio Ramos, un colecționar entuziast

Apreciat fundaș spaniol al lui Real Madrid, Sergio Ramos este un colecționar de ceasuri entuziast. Printre piesele de rezistență pe care le deține se află un Everose Gold Rolex Rainbow Daytona, un ceas a cărui carcasă de 40 de milimetri este încrustată cu 36 de safire și 56 de diamante. Prețul: 100.000 de dolari.

De asemenea, Sergio Ramos mai deține un Patek Philippe Nautilus 5980/1R-001 (cca. 90.000 $), un Aquanaut Chronograph 5968A-001 (cca. 42.000 $) și mai multe modele Audemars Piguet Royal Oak, printre care un Audemars Piguet Royal Oak Chronograph din aur roz de 18 carate, cu ramă cu diamante, care costă peste 40.000 de dolari.

Zlatan Ibrahimović urmărește secundele pe un Nautilus

Fotbalistul suedez de origine bosniaco-croată care joacă pe postul de atacant la AC Milan a ratat EURO 2020, fiind accidentat la genunchi.

Zlatan Ibrahimović își urmărește, însă, minut cu minut coechipierii pe un ceas Patek Philippe Nautilus 5980/1R-001.

Versiunea din aur ros a iconicului cronograf Nautilus are un preț de listă de 91.400 de dolari, dar, fiind extrem de popular, prețul său poate ajunge și la 200.000 de dolari.

Virgil van Dijk mizează pe un Aquanaut

Nici fundașul central al lui FC Liverpool, olandezul Virgil van Dijk (foto) nu joacă la EURO 2020, din cauza unor probleme la genunchi.

Și, la fel ca Zlatan Ibrahimović, poartă la mână un Patek Philippe. Dar nu un Nautilus, ci un Aquanaut 5168-G (foto jos) din aur alb, cu o curea din material compozit verde ce îi dă un aer mai sport.

Prețul de listă a unei astfel de „mașinării“ este de 39.690 de dolari, însă, fiind un model extrem de căutat, pe piața liberă ajunge și peste 80.000 de dolari.

Dele Alli se afișează cu un Audemars Piguet Royal Oak

Mijlocașul englez Dele Alli se afișează cu un Audemars Piguet Royal Oak.

Dar nu cu unul oarecare, ci cu un Audemars Piguet Royal Oak Double Balance Wheel Openworked Black Skeleton din aur roz de 18 carate.

Bijuteria cu mecanism vizibil are un preț de 125.000 de dolari.

Harry Kane este fan Patek Philippe

Atacantul englez Harry Kane este, se pare, fan Patek Philippe, ca și suedezul Zlatan Ibrahimović și olandezul Virgil van Dijk.

Fotbalistul poartă fie un Patek Philippe Nautilus Chronograph 5980/1R-001 din aur roz de 18 carate (cca. 150.000 $), fie un Patek Philippe Split Seconds Chronograph 5370P, mai sofisticat și exclusivist, care ajunge spre 250.000 de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te