VIDEO Star în serial Netflix îl dublează pe Interlopul „Cap de Porc”. 73 ani de pușcărie în 3 țări

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.09.2022 - 16:59

Sâmătă la Constanța publicul îl va putea urmări pe Darko Perić într-un scurt metraj „Patria” în care interpretează rolul celebrului proxenet român Clămparu.

SHARE

„A fost un proiect curios deoarece nici regizorul nu are o educație clasică de regie film. Lucrează la primărie. A fost fascinat de știrea cu „Cap de porc”, cum i se spunea lui Clămparu. Asta era după primul sezon din La Casa de Papel. A fost un scurt metraj amator”, explică actorul sârb.

Actorul spune că nu are nicio problemă să interpreteze astfel de roluri. „Am făcut și alte roluri în afara de băieți răi. Helsinki a schimbat ceva. Înainte de acest rol făceam numai roluri de mafioți și băieți răi. Sunt mare fan al comediei de calitate. As vrea sa joc comedie”, adaugă Darko Perić.

Darko Perić este un actor sârb. El este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Helsinki în serialul spaniol de thriller polițist La Casa de Papel.

Invitatul special al evenimentului Sunscreen Film & Arts Festival de la Constanța va fi actorul de origine sârbă Darko Perić, cunoscut publicului din România din serialul spaniol La Casa de Papel (Netflix), unde l-a jucat pe Helsinki. Perić va fi prezent la Constanța pentru a se întâlni cu fanii, dar și pentru proiecția scurt metrajului Patria (r. Alejandro Lobo, 2017), inspirat din fapte reale, unde îl joacă pe Ioan Clămparu, un proxenet român căutat internațional.

Cine est Ion Clămparu

Unul dintre cei mai periculoși infractori români, Ion Clămparu, zis Cap de Porc, execută o pedeapsă de 25 de ani la Penitenciarul Aiud. El a reclamat conducerea închisorii pentru că nu i se respectă drepturile și a câștigat.

Ion Clămparu a fost condamnat la 25 de ani de închisoare în România, 30 de ani în Spania și 18 ani în Italia pentru constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si intreruperea cursului sarcinii. El se află în Penitenciarul Aiud din anul 2016. 

După ce a analizat plângerea condamnatului, magistratul i-a dat dreptate și a decis că acesta trebuie să-și primească drepturile retroactiv.

Conducerea închisorii spune că n-a mers curentul


În replică, conducerea închisorii a spus că decizia poate reprezenta un precedent periculos și a a explicat că acesta nu a primit decât jumătate din convorbirile online pentru luna februarie din cauza deselor pene de curent și a faptului că luna a avut numai 28 de zile.

 Citește și: Interlopul Cap de Porc are de primit mai multe convorbiri online. A reclamat condițiile de detenție

A reclamat că nu poate merge la liceu

Citește și: Interlopul „Cap de Porc" se plânge că nu e primit în clasa a XI-a. Liceul n-a găsit destui deținuți


 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te