Sinucigașul de la Ambasadă l-a șantajat pe Irinel la divorțul cu Monica. De ce i-a cerut bani

DE Alex Darvari | Actualizat: 08.04.2022 - 18:12
Sinucigașul de la Ambasadă l-a la șantajat pe Irinel la divorțul cu Monica. De ce i-a cerut bani / cancan

Irinel Columbeanu a avut și el de-a face cu Bogdan Drăghici, avocatul care a șocat o țară întreagă, după ce s-a sinucis miercuri dimineața, intrând cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București.

SHARE

Avocatul tocmai fusese condamnat la 15 ani de închisoare, iar acum Irinel Columbeanu a povestit în exclusivitate pentru Playtech.ro cum a fost șantajat de acesta. Se întâmpla chiar în timpul divorțului de Monica Gabor.

 
Irinel Columbeanu, șantajat de Bogdan Drăghici


Irinel Columbeanu l-a întâlnit pe avocatul Bogdan Drăghici și regretă și acum. Fostul om de afaceri se afla la începutul procesului de divorț de Monica Gabor, iar miza cea mare era custodia fiicei lor. Ei bine, în acel moment și-a făcut apariția Bogdan Drăghici, care era și președintele asociației TATA. Acesta apăra drepturile taților în astfel de procese și s-a gândit că Irinel Columbeanu ar fi avut nevoie de ajutorul său. Mai exact, Bogdan Drăghici a încercat să-l șantajeze pe Irinel Columbeanu, scrie impact.ro.

L-a abordat pe Irinel Columbeanu și i-a cerut bani pentru a-i lua apărarea în spațiul public. Trebuia doar să doneze o sumă de bani asociației TATA. Columbeanu l-a refuzat politicos, deși avocatul a insistat ceva timp. Văzând că nu va obține bani de la el, Bogdan Drăghici s-a întors împotriva lui Irinel Columbeanu. Mai mult decât atât, aceeași propunere a primit-o și Monica Gabor.

„M-a contactat la câteva zile după ce s-a aflat de divorț, atât pe mine, cât și pe Monica. Mi-a cerut bani. Am declarat acest lucru și când m-am întâlnit cu reprezentanta Serviciului de Probațiune, fix cam în perioada în care începuse scandalul cu Gheorghe Dincă. Am intrebat dacă declarația mea a contribuit la condamnarea acestuia, dar mi s-a spus că am fost solicitat, ca și alții, pentru a se putea realiza profilul psihologic al acestuia”, a declarat Irinel Columbeanu păentru playtech.ro

Avocatul Bogdan Drăghici s-a trezit în fața refuzului lui irinel Columbeanu de a plăti o sumă constistentă asociației sale, așa că a trecut la atac. Nu doar că l-a vorbit de rău pe acesta în spațiul public, dar a solicitat chiar și decăderea sa din drepturile părintești!

Citește și: Bărbatul mort după ce a intrat în gardul Ambasadei Rusiei era condamnat pentru că-și abuzase fiica

Bărbatul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei din Capitală şi a murit ars în urma impactului este Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA. El a fost condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fiica. Asociația TATA milita pentru dreptul taților asupra copiilor.

Maşina care a izbit în această dimineață gardul Ambasadei Rusiei și a luat foc este înmatriculată pe numele lui Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA. 

El fusese condamnat chiar ieri, în primă instanță, la 15 ani și patru luni de închisoare, pentru că-și abuzase una dintre fiice, timp de trei ani. Decizia nu era definitivă.

Bogdan Drăghici ar fi fost conștient după ce a intrat în gardul ambasadei Rusiei și ar fi avut un schimb de replici cu paznicul, după care s-a autoincendiat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te